Monsieur Minimal – “White and Black Angel” | Νέο single

15/02/2021

Όλοι έχουμε την σκοτεινή και την φωτεινή πλευρά του εαυτού μας, αυτό όμως που χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα για να ισορροπίσουμε σε αυτή την ζωή, αφού εξασφαλίσουμε τα βασικά, είναι η αγάπη. Αυτό είναι το μήνυμα που μας θέλει να μας μεταφέρει ο Monsieur Minimal με το επόμενο single του, White and Black Angel, που έχει επίσης ξεχωρίσει μέσα από το νέο του άλμπουμ Easteria.

Πρόκειται για ένα αντί-ραδιοφωνικό οχτάλεπτο τραγούδι, στην album version του, που ακροβατεί ανάμεσα στην soft-rock και την RnBfunk-neosoul και με εμφανείς της επιρροές από συγκροτήματα όπως Funkadelic έως Marvin Gaye.

Tο White and Black Anglel επανακυκλοφορεί σε μια νέα ραδιοφωνική έκδοση και μπορείτε να το ακούσετε εδώ στο Spotify, στο Apple Music.

Κατεβάστε το στο iTunes και στο Bandcamp.

To νέο album του Monsieur Minimal, με τον περιπαικτικό τίτλο Easteria (ένα λογοπαίγνιο που προκύπτει από τις λέξεις East + Hysteria) κυκλοφορεί από τις 3/11/2020, σε βινύλιο, cd και ψηφιακά, από την Mo.Mi.Records σε διανομή RockaRolla. Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο, κιθαριστικό άλμπουμ πιστό στον vintage ήχο των 70s αλλά και με την προσθήκη νέων επιρροών όπως αυτών της soul, της blues και της μεταμοντέρνας ψυχεδέλειας πάντα μέσα από το ξεχωριστό φίλτρο της καλαίσθητης POP που χαρακτηρίζει τον Monsieur Minimal όλα αυτά τα χρόνια και τον κατατάσσει πλέον ως one οf a kind pop aesthete για την Ελληνική ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

Παραγγείλτε online, εδώ, το Βινυλίο και το cd του Easteria μέσα από το e-shop της Mo.Mi.Records


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist