Μουσική παράσταση “Paris Instabul” | Το τρένο στο Ρουφ

06/09/2021

Μετά τα επανειλημμένα sold out η πολυαγαπημένη μουσική παράσταση “Paris Instabul” επανέρχεται τον Σεπτέμβριο για 3 μοναδικά live στην υπαίθρια, απλόχωρη και φιλόξενη “Αποβάθρα” του Τρένου στο Ρουφ.

Ένα μουσικό ταξίδι από το Παρίσι μέχρι την Κωνσταντινούπολη με ένα τρένο-μύθο, το Orient-Express. Για τρεις μόνο Παρασκευές: 10, 17 και 24 Σεπτεμβρίου 2021 στις 21:00. Με την υπέροχη φωνή της Αθηνάς Ρούτση, την Άλκηστη Ραυτοπούλου στο πιάνο και τον Φώτη Μυλωνά στα πνευστά, την κιθάρα και το μπαντολίνο.

Ένα μοναδικό μουσικό, σιδηροδρομικό ταξίδι με το Orient Express, το μύθο-τρένο σ’ ένα ταξίδι 2.740 χιλιομέτρων με αφετηρία το κοσμοπολίτικο Παρίσι και προορισμό την Κωνσταντινούπολη, με στάσεις που κρύβουν απρόσμενες ιστορίες και αποκαλύπτουν ένα πολύχρωμο μωσαϊκό τοπίων, ανθρώπων και πολιτισμών.

Μια μελωδική διαδρομή στο χρόνο, με μουσικές και αγαπημένα τραγούδια από τις δεκαετίες του ’30 και του ’70, με στάσεις στις πόλεις που διέσχιζε το θρυλικό τρένο: από το πολύβουο Παρίσι και το ανήσυχο Βερολίνο, τη ρομαντική Βενετία και τη Βουδαπέστη έως το Βουκουρέστι και το Βελιγράδι και από τη Νεοκλασική Αθήνα και τη μελωδική Σόφια έως την αισθαντική Κωνσταντινούπολη των κατασκόπων και των εμιγκρέδων.

Επί σκηνής, ένα δεμένο τρίο υπέροχων μουσικών. Η Αθηνά Ρούτση εντυπωσιάζει με το πολύγλωσσο τραγούδι, την εκφραστική φωνή και τη ζεστή της παρουσία η Άλκηστις Ραυτοπούλου στο πιάνο και τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις, ενώ ο Φώτης Μυλωνάς εναλλάσσει με εκπληκτική δεξιοτεχνία τα πνευστά, την κιθάρα και το μαντολίνο. Τρεις ταλαντούχοι καλλιτέχνες “κλείνουν το μάτι” σε αγαπημένες διαχρονικές μελωδίες, διασκευάζουν και μας καλούν να συνταξιδέψουμε στην πιο ενδιαφέρουσα μουσική διαδρομή του 20ου αιώνα.

Η ιδέα και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι της Τατιάνας Λύγαρη.

Πληροφορίες παράστασης:
“Αποβάθρα” Τρένου στο Ρούφ
Παρασκευή 10, 17 και 24 Σεπτεμβρίου 2021 | ώρα 21:00
Εισιτήρια: Προπώληση 10€ , Ταμείο Θεάτρου 12€, Ατέλειες & ανέργων 5€
Διάρκεια: 120′ (με διάλειμμα)
Προαιρετικά: κρασί 4€ / ποτό 6€ / φαγητό από 4,5€

Για ηλεκτρονική προπώληση πατήστε ΕΔΩ | ή καλέστε στο τηλ. 11876 (viva.gr)

Πληροφορίες τοποθεσίας:
Αμαξοστοιχία – Θέατρο “Το τρένο στο Ρουφ”
Τηλ: 210 5298922 / 6937604988
Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως
10′ με τα πόδια από το Μετρό Κεραμεικός και από την στάση Αγ. Μαρκέλλας (Λεωφορεία 813, 026)
Δωρεάν Parking

Βρείτε το Τρένο στο Ρουφ στα social media:
Website | Facebook | Instagram | Twitter

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist