Μπάμπης Στόκας – «Στο Ποτέ Στο Πουθενά» | Νέο τραγούδι

28/02/2019

Ο Μπάμπης Στόκας μας χαρίζει μία ξεχωριστή μουσική πρόταση και «ντύνει» με την ιδιαίτερη χροιά του ένα λαϊκό τραγούδι που έγραψαν ο Νίκος Μωραΐτης και ο Χρυσόστομος Καραντωνίου, το «Στο Ποτέ Στο Πουθενά».

Ο μοναδικός μουσικός, τραγουδοποιός και ερμηνευτής συναντά τους δύο ταλαντούχους κι επιτυχημένους δημιουργούς συμμετέχοντας στο album τους «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Στο Ποτέ Στο Πουθενά» είναι ένα σημερινό λαϊκό τραγούδι, που «παντρεύει» τις μνήμες του κλασσικού λαϊκού τραγουδιού με την ξεχωριστή ερμηνεία του Μπάμπη Στόκα σε ένα ιδιαίτερο και ερωτικό αποτέλεσμα!

Αυτή την περίοδο, ο Μπάμπης Στόκας συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του με την Μελίνα Κανά. Επόμενος σταθμός της περιοδείας τους «Τι ‘Ναι Αυτό Που Μας Ενώνει» είναι η Αθήνα, όπου θα εμφανιστούν στο «Σταυρό του Νότου» την Παρασκευή 1 Μαρτίου.

Δείτε το official audio release:

CREDITS
Μουσική: Χρυσόστομος Καραντωνίου
Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης

Το album «Του Κόσμου Αυτό Το Κάτι» κυκλοφορεί σε όλα τα φυσικά σημεία πώλησης, καθώς και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: http://smarturl.it/TouKosmouAftoToKati


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist