Mr. Bachata – “Είσαι αυτό που θέλω” | Νέο τραγούδι

28/06/2021

Ο Mr. Bachata μας αποκαλύπτει έναν σπάνιο μουσικό θησαυρό με το νέο του τραγούδι “Είσαι αυτό που θέλω”, προσκαλώντας μας φέτος το καλοκαίρι να ζήσουμε μοναδικά ηλιοβασιλέματα με ρυθμούς και μελωδίες από την εξωτική Καραϊβική!

Τον Mr. Bachata, a.k.a Νεκτάριο Βασιλείου, τον γνωρίζουν πολύ καλά οι λάτρεις της latin μουσικής, γιατί είναι ο πρώτος Έλληνας τραγουδοποιός, που συνθέτει και ερμηνεύει τραγούδια σε ρυθμό bachata με ελληνικό στίχο.

Το “Είσαι αυτό που θέλω” ξεπροβάλει σαν ηλιαχτίδα για να προϋπαντήσει το νέο του άλμπουμ “Μια Bachata” που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2021 και τα στοιχεία που θα λατρέψουμε με το πρώτο άκουσμα του είναι ο αιθέριος ρυθμός και η καλοκαιρινή αύρα που αποπνέει και μας ωθεί να στήσουμε μια ξεχωριστή γιορτή. Το τραγούδι συνοδεύεται οπτικά από ένα πολύχρωμο lyric video που σίγουρα θα το αγαπήσετε, αποστηθίζοντας τους στίχους και σιγοτραγουδώντας το, χορεύοντας παρέα με τον Νεκτάριο.

“Είσαι αυτό που θέλω” μας τραγουδάει ο Mr. Bachata και αυτό που θέλουμε το φετινό καλοκαίρι είναι θετικό vibes, latin ρυθμούς, διασκέδαση και έρωτες μοναδικούς.

Βρείτε το “Είσαι αυτό που θέλω” στα ψηφιακά καταστήματα:
iTunes | Spotify | Deezer | Amazon Music

Credits:
Μουσική: Νεκτάριος Βασιλείου
Στίχοι: Δημήτρης Τζάνος, Νεκτάριος Βασιλείου
Label: Plus Rec
Διανομή: Panik Records
Ενορχήστρωση, παραγωγή, mix, mastering: Nektarios Home Productions
Lyric Video: Θάνος Πάντζαλης
Art Work: Φωτεινή Κραστάνα

Βρείτε τον Mr. Bachata στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist