Μυρτώ Βασιλείου – «Το Mέσα μου Φως» (Νέο τραγούδι και video)

22/10/2018

Ο Κώστας Τσίρκας και η Μυρτώ Βασιλείου παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι «Το μέσα μου Φως» σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Κώστα Τσίρκα.

«Το μέσα μου Φως» είναι το πρώτο από τα τέσσερα τραγούδια του νέου project -EP με τίτλο «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ» και έρχεται δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Μαζί το χειμώνα», ταυτόχρονα με την προετοιμασία των ζωντανών εμφανίσεών τους στον Σταυρό του Νότου με τον Στάθη Δρογώση.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού συνοδεύεται και από το επίσημο video clip σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαναστασόπουλου.

Για το νέο project και το νέο τραγούδι, ο Κώστας και η Μυρτώ γράφουν:

“Προσπαθώντας να περιγράψουμε τι ακριβώς είναι αυτό το νέο πρότζεκτ μας, διαπιστώνουμε πως ο τίτλος και το περιεχόμενο έδεσαν «αυτόματα» μεταξύ τους, σαν κομμάτια παζλ που, από τύχη, βρήκαν τη φυσική τους θέση. Τραγούδια για προορισμούς και αναζητήσεις, για ανοιξιάτικες βόλτες και εσωτερικούς χώρους, αλλά πάντα με κοινή αναφορά μέρη και καταστάσεις που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια, που η προοπτική τους δίνει ελπίδα και η απώλεια τους προκαλεί φόβο. Καταφύγια.
Το «Μέσα μου Φως», σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου, το πρώτο από τα τέσσερα τραγούδια αυτού του mini album, έρχεται να μας δείξει πως πολλές φορές το καταφύγιό μας μπορεί να μην είναι εκεί που θα περιμέναμε, αλλά βρίσκεται πάντα μέσα μας περιμένοντας την κατάλληλη αφορμή.”

Κώστας – Μυρτώ

Δείτε το video εδώ:

Σκηνοθεσία βίντεο: Γιάννης Παπαναστασόπουλος

Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: παραγωγή/ενορχήστρωση
Γιώργος Μπουλντής: synth bass
Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα
Δημήτρης Στασινός: ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα
Ηλίας Βαμβακούσης: μαντολίνο
Γιάννης Λαμπρόπουλος: ηχοληψία, μίξη, mastering

Η ηχογράφηση, η μίξη, και το mastering έγιναν στο Studio City, από τον Ιούλιο μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2018. Η ηχογράφηση του μαντολίνου έγινε στο Studio Psipsi, με ηχολήπτη τον Ηλία Βαμβακούση.
Φωτογραφία εξωφύλλου: Γιάννης Παπαναστασόπουλος
Το γύρισμα έγινε στο RGB Studios

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους (Παναγιωτη, Μαρίζα, Ειρήνη, Βαρβάρα, Αγγελική, Αλεξάνδρα, Χάρη, Μυρτώ, Γιάννη, Λήδα, Γεράσιμo, Ορέστη) που συμμετείχαν.

Κυκλοφορεί ψηφιακά από τη Feelgood Records.
Listen on Spotify: https://spoti.fi/2P61kmN


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist