Νατάσσα Μποφίλιου & ΣΟΥΑΡέ – “Τι άλλο θες να πω” | Νέο τραγούδι

01/02/2022

Με το βασικότερο ζητούμενο των ανθρώπινων σχέσεων, την επικοινωνία, ασχολείται στο νέο της τραγούδι, η ταλαντούχα ομάδα Βαγιόπουλου – Γραμμένου – ΣΟΥΑΡέ, που συνεχίζει να μας εκπλήσσει!

Εδώ, στο «Τι άλλο θες να πω», συναντιούνται για πρώτη φορά δισκογραφικά με την Νατάσσα Μποφίλιου*. Η υπέροχη ερμηνεύτρια αποδίδει ιδανικά και ανεπανάληπτα το ωραίο τούτο τραγούδι.

Τον μεστό στίχο της Μερόπης Γραμμένου, που εκφράζει με αμεσότητα αλλά και εξαιρετική λεπτότητα το θέμα, ντύνει με μουσική μαεστρία ο Πέτρος Βαγιόπουλος, με εκείνον τον ολόδικό του αναγνωρίσιμο τρόπο – «ίδιον ιδίωμα» το ονόμαζε ο Μανώλης Ρασούλης – με απίθανες εναλλαγές, ακολουθώντας τα στιχουργικά κελεύσματα και τον εσωτερικό ρυθμό και μεταφέροντάς μας θαυμάσια τα νοήματα.

Οι ΣΟΥΑΡέ με την μουσικά άψογη τεχνική τους και το ιδιαίτερο ύφος τους προσδίδουν μια ξεχωριστή νότα χαράς και συμβάλλουν τα μέγιστα στο τελικό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

“Μη μου ραγίζεις τη σιωπή και τη στιγμή μη σπάζεις
και μη μου λες πως κλείνομαι και πως δε σου μιλώ,
γιατί εγώ όταν σε κοιτώ, εσύ αλλού κοιτάζεις.
Στα λέω όλα. Κοίτα με! Τι άλλο θες να πω…”

Το Όγδοο είναι χαρούμενο και περήφανο και για το ξεχωριστό «Τι άλλο θες να πω», το πέμπτο κατά σειρά από τον κύκλο τραγουδιών «Σμίλη», που προστίθεται στα ήδη επιτυχημένα «Καλημέρα» με τον Ορφέα Περίδη, «Τροβαδούρος» με τον Κωστή Μαραβέγια, «Άντε να δούμε που θα βγει» με τους ΣΟΥΑΡέ και το πρόσφατο «Λέω να σιγοτραγουδήσω» με τον Σωκράτη Μάλαμα.

Το τραγούδι “Τι άλλο θες να πω” συνοδεύεται από ένα ατμοσφαιρικό music video σε σκηνοθεσία Γιάννη Δάφνου και κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες εδώ.

*Ευχαριστούμε την  Cobalt Music για την άδεια συμμετοχής της Νατάσσας Μποφίλιου στο τραγούδι “Τι άλλο θες να πω”.

Έπαιξαν οι ΣΟΥΑΡέ:
Λευτέρης Βαϊόπουλος: Κιθάρα
Μιχάλης Δάρμας: Κοντραμπάσο
Γιάννης Δάφνος: Πιάνο
Αλκαίος Σουγιούλ: Μπουζούκι
Κώστας Σπυράτος: Κρουστά

Παραγωγή: ΣΟΥΑΡέ
Ενορχήστρωση: Πέτρος Βαγιόπουλος
Ηχοληψία, Μίξη: Αλκαίος Σουγιούλ
Mastering: Αντώνης Τζώρτζης
Videoclip: Γιάννης Δάφνος
Εικονοληψία: Κώστας Φούντας, Γ. Δάφνος
Artwork: Λευτέρης Βαϊόπουλος

Βρείτε την Νατάσσα Μποφίλιου στα social media:
Facebook | InstagramYouTube

Βρείτε τους Σουαρέ στα social media:
WebSite | Facebook | Instagram

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist