Νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι από τα Υπόγεια Ρεύματα

14/09/2017

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούν για μας μια συντροφιά, μια παρέα εδώ και είκοσι χρόνια. Με ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία, εδώ και δύο χρόνια έχουν πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία σε κάθε άκρη της Ελλάδας και την Κύπρο. Αυτή η συνάντηση με τους φίλους της μπάντας και τον φρέσκο ήχο της αποτυπώνεται σε ένα live ηχογραφημένο βινύλιο που αναμένεται τον Οκτώβριο του 2017 από το Vinyl is Back Festival, εγκαινιάζοντας την σειρά Vinyl is Back Live Sessions.

Τα Υπόγεια Ρεύματα στα χρόνια της κρίσης της δισκογραφίας αποφάσισαν να δίνουν σε κάθε τραγούδι τους το χρόνο και το χώρο που του αξίζει. Έτσι, κάθε νέο κομμάτι δοκιμάζεται αρχικά συναυλιακά, εξελίσσεται μουσικά, και δημοσιοποιείται πρώτα στο κανάλι του συγκροτήματος στο YouTube. Όταν και εφόσον συντρέχει λόγος, τα αδισκογράφητα τραγούδια θα βρίσκουν το δρόμο τους για να υπάρξουν και σε φυσικό προϊόν, όπως συνέβη με το διπλό επετειακό βινύλιο 20.14 (MLK, 2014) ή το επερχόμενο live βινύλιο από το Vinyl is Back Live Sessions (Οκτώβριος 2017).

Το «Δεν είν’ αρκετό» είναι ένα καινούργιο κομμάτι που πρωτοπαίχτηκε ζωντανά στην εκπομπή Στάση ΕΡΤ στις 18/7/2017 και από τότε αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των συναυλιών τους. Κάποια στιγμή θα βρεθεί στα αυλάκια ενός βινυλίου. Έως τότε μοιραζόμαστε τη ζωντανή εκτέλεση και το ακούμε δυνατά στη συχνότητά μας.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist