Νέο single από τον Παναγιώτη Δόβρη – Μένω Εκεί

04/04/2023

Ο τραγουδοποιός Παναγιώτης Δόβρης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο «Μένω Εκεί»!

Σε στίχους και μουσική του ιδίου, πρόκειται για μια μελωδική σύνθεση με πλούσια ενορχήστρωση στην οποία δεσπόζει ο ήχος του βιολιού.

Με νοσταλγική διάθεση, ο Παναγιώτης Δόβρης ερμηνεύει με πάθος ένα τραγούδι που αναφέρεται στον χρόνο και την σημασία της στιγμής.

«Μένω Εκεί» – κόντρα στους φρενήρεις ρυθμούς ζωής που δεν μας αφήνουν να βιώσουμε την κάθε στιγμή και την σημαντικότητά της.

Ένα τραγούδι που μας παροτρύνει να ζούμε στο παρόν, αφήνοντας στην άκρη τις προσκολλήσεις στο παρελθόν ή τις διαρκείς ανησυχίες για το μέλλον. Να χαιρόμαστε τις μικρές στιγμές της ζωής χωρίς περισπάσεις, γιατί η κάθε στιγμή έχει κάτι να μας δώσει.

Το τραγούδι έχει οπτικοποιηθεί από τον Δημήτρη Τεκτονίδη σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό music video.

Με καταγωγή από το Διδυμότειχο, ο Παναγιώτης Δόβρης κινείται στο χώρο του έντεχνου τραγουδιού, έχοντας κυκλοφορήσει τρεις δίσκους: «Κλόουν είναι οι άνθρωποι» (2012), «Ένα τσουβάλι λόγια» (2014), «Γραμμές που σβήνουν» (2017), και το digital single «Αλίκη στη χώρα των κρουσμάτων» (2021).

Τα τελευταία δέκα χρόνια πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα, έχοντας συνεργαστεί με καταξιωμένους μουσικούς όπως τους Μιλτιάδη Πασχαλίδη, Θάνο Μικρούτσικο, Βασίλη Πρατσινάκη, Έλενα Βασιλειάδη.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist