Νέο βίντεο κλιπ από τους Swingin’ Cats – You Never Can Tell

06/06/2023

Οι Swingin’ Cats συνεχίζουν την καλλιτεχνική τους πορεία με τη διασκευή του τραγουδιού “You Never Can Tell” την κλασική επιτυχία του Chuck Berry που κυκλοφόρησε στα 60’s.

Ένα ξεσηκωτικό, γεμάτο ζωντάνια τραγούδι που ταιριάζει απόλυτα στον χαρακτηριστικό ήχο των Swingin’ Cats και συνοδεύεται από ένα πολύχρωμο βίντεο κλιπ σε παστέλ φόντο, με ανοιξιάτικο mood και πάρα πολύ χορό.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε από τον Νίκο Κόλλια στα Antart Studios, ενώ η παραγωγή υπογραμμίζει τη διαχρονική του αξία δίνοντάς του μια σύγχρονη ματιά.Μια μικρή πινελιά των Swingin’ Cats δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη διασκευή. Εάν κάποιος δώσει προσοχή στα πνευστά, θα ανακαλύψει μια μικρή έκπληξη στη μέση του τραγουδιού…!

Το βίντεο κλιπ σκηνοθετεί ο Κυριάκος Γκαλανάκης,σε καλλιτεχνική διεύθυνση της Δάφνης Στεφανίδη. Ο Γιώργος Ζερβός χορεύει αλά Τραβόλτα, ενώ η πολύχρωμη συνοδός του παραπέμπει στην Ούμα Θέρμαν.

Μια παραγωγή της dsevents, που ξυπνά την άνοιξη μέσα μας και φτιάχνει τη διάθεση σε μικρούς και μεγάλους.

Λίγα λόγια για τους Swingin’ Cats:

Οι Swingin’ Cats μετρούν 14 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά μουσικά δρώμενα με εκατοντάδες εμφανίσεις σε venues και φεστιβάλ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με τον κομψό jazzy ήχο τους, το κέφι και την αστείρευτα δημιουργική τους φύση, αναμειγνύουν μουσικά ρεύματα, όλων των εποχών, με ευρηματικό τρόπο.

Επερχόμενες εμφανίσεις των Swingin’ Cats:

17/06, Gazarte Roof Stage
14/07, Gazarte Roof Stage


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist