Νέο album από τη Μαρίζα Ρίζου

05/10/2016

Η αγαπημένη μας Μαρίζα Ρίζου εγκαινιάζει τη νέα σεζόν με μια “Μεγάλη Γιορτή”, όπως ονομάζεται ο νέος της δίσκος που θα κυκλοφορήσει στις 17 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένας δίσκος με “feel-good” τραγούδια, με εσωστρεφείς στιγμές -όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε μεγάλη γιορτή- πιο αντιπροσωπευτικό από ποτέ των ζωντανών εμφανίσεών της.  Δίχως να ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο μουσικό είδος, o δίσκος αυτός έχοντας σαν αφετηρία και βάση τη Μεσόγειο, χαρακτηρίζεται από την πηγαία θεατρική ερμηνεία της Μαρίζας και διεκδικεί τον δικό του χώρο στα σύγχρονα μουσικά ελληνικά πράγματα.

Η “Μεγάλη Γιορτή” περιέχει εννέα τραγούδια, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται τα ήδη γνωστά singles, “Είναι Μικρή η Ζωή” και “Πες Μου” που κυκλοφόρησαν τους περασμένους μήνες.

Η Μαρίζα Ρίζου συμμετέχει συνθετικά ή στιχουργικά σε όλα τα κομμάτια, εκτός φυσικά από το “Ζητάτε Να σας Πω”,το κλασσικό αριστούργημα του Αττίκ το οποίο δε θα μπορούσε να λείπει από τον δίσκο μιας και η έντονη ερμηνευτική άποψη της Μαρίζας το φέρνει ξανά στο τώρα, αλλιώς.

Στα υπόλοιπα κομμάτια έχουν συμβάλει οι Δημήτρης Σιάμπος, Όθωνας Λαμπρόπουλος και Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Η “Μεγάλη Γιορτή” κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist