Νίκη Κοπίτα – “Θέλω Ζευγάρια” | Νέο τραγούδι

27/01/2021

Το “Θέλω ζευγάρια“, είναι το πρώτο τραγούδι της ερμηνεύτριας Νίκης Κοπίτα. Μια νέα φωνή που ακούγοντάς ανακαλύπτεις μια ώριμη ερμηνεύτρια, με άψογη τεχνική και βαθύ συναίσθημα στην ερμηνεία της.

Το τραγούδι έχει μια νοσταλγική αλλά καθόλου ρετρό ματιά και επιβάλλεται με την πανέμορφη μελωδία, με πρωταγωνιστές το μαντολίνο και την τρομπέτα, στην πλούσια ενορχήστρωση του Γιώργου Μπουσούνη. Το video clip σκηνοθέτησε ο Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου, με αισθητική super 8 φιλμ.

Το τραγούδι έγραψε η Μαρία Καμπούρη και με αυτό ξεκινά η συνεργασία της Νίκης Κοπίτα με τη Formiggart, ένα από τα πιο δραστήρια και απαιτητικά μουσικά label.

Η Νίκη Κοπίτα γεννήθηκε στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1991 και μεγάλωσε στην Τρίπολη Αρκαδίας. Έφηβη ξεκίνησε μαθήματα κλασσικού πιάνου ενώ με το τραγούδι ασχολήθηκε αμέσως μετά την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο και παράλληλα με τις σπουδές της. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Φιλοσοφία. Κάνει μαθήματα Σύγχρονου Τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών στην τάξη της Μαρίας Καμπούρη. Τα τελευταία χρόνια, συμμετέχει σε μουσικά σχήματα, σε μουσικές σκηνές αλλά και φεστιβάλ. Το τραγούδι «Θέλω Ζευγάρια» σε στίχους και μουσική της Μαρίας Καμπούρη και ενορχήστρωση Γιώργου Μπουσούνη είναι η πρώτη της δουλειά.

Μουσική/στίχοι: Μαρία Καμπούρη
Ενορχήστρωση: Γιώργος Μπουσούνης
Δημήτρης Μπαρμπαγάλας: Κιθάρες
Νίκος Κατσίκης: Μαντολίνο
Λαέρτης Κοκολάνης: Βιολί
Ηλίας Σδούκος: Βιόλα
Κωστής Βήχος: Μπάσο
Διονύσης Κοκκόλης: Τρομπέτα
Ηλίας Καραχάλιος: Τύμπανα/ κρουστά
Γιώργος Μπουσούνης: Πιάνο/ πλήκτρα
Παραγωγή/Ηχογράφηση/Μίξη:
Γιώργος Γκίνης- Γιώργος Μπουσούνης@ Online Recording Sessions


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist