Ο Empneusi 107 FM στο ¡syroskidz!

23/07/2018

To ¡syroskidz!, το παιδικό φεστιβάλ των Κυκλάδων το οποίο πραγματοποιείται από το Τμήμα Πολιτισμού Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, επιστρέφει για 2η χρονιά, με τρεις ημέρες γεμάτες ευφάνταστες και δημιουργικές παιδικές δραστηριότητες. Στη Βάρη, στο Κίνι, στο Γαλησσά, στο Φοίνικα, στην Άνω Σύρο και στην Ερμούπολη από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου οι μικροί συμμετέχοντες του Φεστιβάλ θα χορέψουν, θα φτιάξουν κατασκευές, θα παρακολουθήσουν εργαστήρια, θα παίξουν, θα μάθουν και θα διασκεδάσουν μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και παιχνιδιών τα οποία σχεδιάζονται και υλοποιούνται από παιδαγωγούς ειδικά για τις ανάγκες του Φεστιβάλ.

Ο Empneusi 107 FM θα βρίσκεται την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ στην παραλία της Βάρης από τις 18.00 έως τις 21.00 με πολλή μουσική για τους μικρούς μας ακροατές. Ελάτε και διασκεδάστε μαζί μας με το ειδικό πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει με παιδικά, καλοκαιρινά και χαρούμενα τραγούδια!!!

Μερικά highlights του φετινού Φεστιβάλ:
• Η καινούρια συνεργασία με το Eye’s Walk Digital Festival μέσω ενός public game στο δημόσιο χώρο της Άνω Σύρου με θέμα τη βιομηχανική ιστορία του νησιού
• Τα εργαστήρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινουμένων Σχεδίων Animasyros
• Η συνεργασία με την 1η Ολυμπιάδα Παιδικής Ζωγραφικής, όπου θα συμμετάσχουν τα βραβευμένα έργα της Υπαίθριας Έκθεσης Παιδικής Ζωγραφικής 4.

ΥΓ: Μην ξεχνάτε ότι το ¡syroskidz! φέτος ταξιδεύει στην Κύθνο, στην Κίμωλο, στη Σίφνο, στην Ηρακλειά και τη Δονούσα!

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist