Νέο τραγούδι από τους Brandy Σουαρέ

11/10/2016

Οι Brandy Σουαρέ δημιουργήθηκαν τον χειμώνα του 2012. Ξεκίνησαν να παίζουν και να εδραιώνουν τη θέση τους, με επιτυχημένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με τους Πάνο Μουζουράκη, Boogie Belgique, Penny & The Swingin’ Cats, Μαρίζα Ρίζου, Wedding Singers, Μαριέττα Φαφούτη, Opera Chaotique και άλλους, ενώ παράλληλα, με το τραγούδι “Η ποδηλάτισσα”, η ΕΡΤ τους επέλεξε στις 23 καλύτερες μπάντες του πανελλήνιου διαγωνισμού της YourBand@ΕΡΤ.

Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη μπάντα όπου στις εμφανίσεις της καλλιεργείται επιμελώς το ρετρό στοιχείο, ισορροπώντας στις αρχές του παλιού τραγουδιού και στον μοντέρνο ήχο, ενώ με την ίδια συνταγή δημιουργούν πρωτότυπες εκτελέσεις σε γνωστές μελωδίες προκαλώντας ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν!

Οι Brandy Σουαρέ είναι οι:

Σοφία Νάσσιου (τραγούδι)
Δημήτρης Νάσσιος (κιθάρες, τραγούδι)
Θανάσης Γατής (σαξόφωνο, κλαρινέτο)
Κώστας Χαλάτσης (μπάσο)
Άγγελος Τσιριγωτάκης (τύμπανα)

o_ftoxos_thumb

Οι Brandy Σουαρέ σήμερα κυκλοφορούν το single “Ο φτωχός”, κι είναι προπομπός του επερχόμενου album τους με τίτλο “Παγωτό καϊμάκι” που θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες. Με αυτό το τραγούδι έλαβαν μέρος στο 14Music Band Contest τον περασμένο Μάιο, και εντυπωσίασαν κοινό κι επιτροπή! Τους στίχους έχει γράψει ο Κώστας Χαλάτσης, κι έχει συνυπογράψει την μουσική με την Σοφία Νάσσιου.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist