Ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Μανώλης Μητσιάς ζωντανά στη Σύρο

27/07/2023

Ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά μουσικά τον Μανώλη Μητσιά την Τρίτη 1 Αυγούστου στην έπαυλη Τσιροπινά σε μία μοναδική συναυλία με τίτλο: «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό», από το ομώνυμο άλμπουμ σε στίχους του ποιητή Φίλιππου Γράψα, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Oxygen.

Ο μεγάλος ερμηνευτής Μανώλης Μητσιάς, που έχει χαράξει μία ανεξίτηλη μουσική διαδρομή μετρώντας περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας, ενώνει τις δυνάμεις του με δύο εξίσου σπουδαίους δημιουργούς, με πλούσιο έργο και γραφή. Στη μοναδική αυτή βραδιά, θα ακουστούν τραγούδια από το άλμπουμ «Ό,τι Θέλω Είναι Αυτό», τα οποία φέρνουν στο σήμερα το καλό λαϊκό τραγούδι καθώς και πολλά σπουδαία τραγούδια του Μανώλη Μητσιά που αποτελούν σημαντικούς σταθμούς στην 50χρονη πορεία του (Ελευσίνα, Ο Γιάννης ο φονιάς, Πιρόγα κ.α).

Από τη συναυλία δεν θα λείψουν το χασάπικο «Αν Βρεις Στα Μέτρα Σου Θεό», το οποίο ακούστηκε πρώτη φορά στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» από τον Μανώλη Μητσιά αλλά και ένα τραγούδι γραμμένο με αφορμή και έμπνευση από τον Μάρκο Βαμβακάρη και την «Φραγκοσυριανή» του.

Τον Μανώλη Μητσιά και τον Γιώργο Θεοφάνους πλαισιώνει μία σπουδαία ορχήστρα καθώς και δύο ακόμα τραγουδιστές: η Όλγα Βενετσιάνου και ο Νίκος Παπουτσής.

Την Τρίτη 1 Αυγούστου επισκέπτες και κάτοικοι της Σύρου θα βρίσκονται στην έπαυλη Τσιροπινά για την μεγάλη μουσική συνάντηση του καλοκαιριού.

Με μια ματιά:

Εκδήλωση: Συναυλία “Ό,τι θέλω είναι αυτό” με τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Μανώλη Μητσιά
Ημερομηνία: Τρίτη 1 Αυγούστου 2023
Τοποθεσία: Έπαυλη Τσιροπινά
Τιμές εισιτηρίων:
Πρώτα 150 εισιτήρια: 15 ευρώ (εξαντλήθηκαν)
Επόμενα 200 εισιτήρια: 18 ευρώ
Ταμείο: 20 ευρώ
Online διάθεση εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/music/giorgos-theofanous-manolis-mitsias/
Φυσικά σημεία προπώλησης:
– Καταστήματα 4all (Ερμούπολη & Ποσειδωνία)
– Baobab Syros (Φοίνικας)
Συμπαραγωγή: Ηχοκύματα by Action Εστί και Cricos


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist