Ο Jerome Kaluta για μία ”εξωτική βραδιά” στη Σύρο

27/06/2023

Την Κυριακή 2 Ιουλίου ο πολυτάλαντος καλλιτέχνης Jerome Kaluta, θα εγκαινιάσει τις «Exotic Syros Nights» σε μία μουσική εμφάνιση με καλοκαιρινή διάθεση, θετική ενέργεια και ανεβαστικές μελωδίες. Το αγαπημένο μαγαζί της Σύρου «Baobab», δίνει ζωή και χρώμα στη Μαρίνα του Φοίνικα φιλοξενώντας αγαπημένους αφροέλληνες και ξένους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής σε μία σειρά εκδηλώσεων με εξωτικό χαρακτήρα.

Λίγα λόγια για τον Jerome Kaluta

Ο Jerome Kaluta είναι Έλληνας τραγουδιστής, μουσικός παραγωγός και ηθοποιός. Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία την ενασχόληση του με τη μουσική. Έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον συνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη, ο οποίος τον σύστησε στο μουσικό θέατρο, και με επιτυχημένους ανθρώπους από το χώρο των τεχνών όπως τον Γιάννη Κακλέα, τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Φωκά Ευαγγελινό.

Έχει δημιουργήσει την δική του δισκογραφική εταιρεία με τίτλο Afrogreco Music, ενώ τα τραγούδια του «Dinero» και «Angela» αγαπήθηκαν εξαιρετικά από το κοινό. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες, όπως Αιγαίο SOS και Bachelor 3, και τηλεοπτικές σειρές, με τελευταία την συμμετοχή του στη σειρά «Τα Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά.

Έχει εμφανιστεί σε πολλά φεστιβάλ και μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα με την ορχήστρα του και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το ντεμπούτο του και στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για μία καλοκαιρινή νύχτα με χορευτικούς ρυθμούς και δροσερά κοκτέιλ.

Με μια ματιά:

Όνομα εκδήλωσης: Exotic Syros Nights with Jerome Kaluta
Ημερομηνία: Κυριακή 2 Ιουλίου 2023
Χώρος: Baobab (Μαρίνα, Φοίνικας)
Ώρα έναρξης: 21:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2281045332
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχοκύματα by Action Εστί
Press & Info: [email protected]


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist