Ο κωμικός Κώστας Μαλιάτσης φέρνει τη νέα του Stand Up Comedy παράσταση στις Κυκλάδες!

20/07/2023

Ο αγαπημένος κωμικός έρχεται στον πιο καλοκαιρινό χώρο της πόλης σας, για να σας προσφέρει την πιο ξεκαρδιστική καλοκαιρινή παράσταση της ζωής σας!

Πόλη: Σύρος
Ημερομηνία: Σάββατο 5 Αυγούστου 2023
Χώρος: Πολιτιστικός Σύλλογος Χρουσών
Ώρα έναρξης: 21.30
Εισιτήρια προπωλούνται 10 ευρώ στα 4All Cafe Ερμούπολης και Ποσειδωνίας και 12 ευρώ μέσω του viva.gr και στο Ταμείο την ημέρα της παράστασης.

Πόλη: Τήνος
Ημερομηνία: Κυριακή 6 Αυγούστου 2023
Χώρος: Ziba Beach Bar (Αγία Κυριακή)
Ώρα έναρξης: 21.30
Εισιτήρια προπωλούνται 10 ευρώ στο Ziba και 12 ευρώ μέσω του viva.gr και στο Ταμείο την ημέρα της παράστασης.

Πόλη: Πάρος
Ημερομηνία: Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023
Χώρος: Cine Rex Plus (Παροικιά)
Ώρα έναρξης: 21.30
Εισιτήρια προπωλούνται 10 ευρώ (καρέκλα) και 13 ευρώ (πουφ) στο Rex και 12 ευρώ (καρέκλα) και 15 ευρώ (πουφ) μέσω του viva.gr και στο Ταμείο την ημέρα της παράστασης.

Ο Κώστας Μαλιάτσης δεν διάλεξε τυχαία να παρουσιάσει την καινούργια του παράσταση στους πιο καλοκαιρινούς χώρους όλης της περιφέρειας.

Γιατί καλοκαίρι σημαίνει να μπορούμε να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να αγκαλιαστούμε κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό.

Αυτή τη συνάντηση συμβολίζουν και οι καλοκαιρινοί κινηματογράφοι, beach bars και καλοκαιρινά θέατρα, με την απλότητα, την αμεσότητα και το θετικό κλίμα που τα διακρίνει. Πόσο μάλλον, αν παρακολουθείς ένα τόσο αγαπημένο κωμικό, όπως ο Κώστας Μαλιάτσης, όπου μέσα από τα κείμενα του, θα γελάσεις με την ψυχή σου.

Παράλογες σκέψεις του εγκλεισμού, φοβίες και σκέψεις που μόνο εμείς νομίζουμε ότι έχουμε, ο αυτοσαρκαστικός μονόλογος που κάνεις στον εαυτό σου όταν μπαίνεις ή βγαίνεις από τα -άντα, κατοικίδια και σχέσεις με το αντίθετο φύλο, συνομωσίες που κάνει το λεμόνι με το πλυντήριο πιάτων στη κουζίνα σου και χίλια δύο άλλα καθημερινά σουρεαλιστικά μικρά γεγονότα μιας κατά τα άλλα φυσιολογικής ζωής, θα σας κάνουν να φύγετε με…κοιλιακούς από τα γέλια!

Σας περιμενουμε!


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist