Ο Κώστας Μαλιάτσης επιστρέφει ανανεωμένος στη Σύρο

03/08/2023

Η παράσταση “Τα λέμε στα θερινά” που ταξίδεψε πολύ και αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο, έρχεται ανανεωμένη το Σάββατο 5 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Σύλλογο Χρούσσων.

Γιατί “Τα λέμε στα θερινά“;

Καλοκαίρι σημαίνει να μπορούμε να γελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και να αγκαλιαστούμε κάτω από τον καλοκαιρινό έναστρο ουρανό. Αυτή τη συνάντηση συμβολίζουν και οι καλοκαιρινοί κινηματογράφοι, beach bars και καλοκαιρινά θέατρα, με την απλότητα, την αμεσότητα και το θετικό κλίμα που τα διακρίνει. Πόσο μάλλον, αν παρακολουθείς ένα τόσο αγαπημένο κωμικό, όπως ο Κώστας Μαλιάτσης, όπου μέσα από τα κείμενα του, θα γελάσεις με την ψυχή σου.

Παράλογες σκέψεις του εγκλεισμού, φοβίες και σκέψεις που μόνο εμείς νομίζουμε ότι έχουμε, ο αυτοσαρκαστικός μονόλογος που κάνεις στον εαυτό σου όταν μπαίνεις ή βγαίνεις από τα -άντα, κατοικίδια και σχέσεις με το αντίθετο φύλο, συνομωσίες που κάνει το λεμόνι με το πλυντήριο πιάτων στη κουζίνα σου και χίλια δύο άλλα καθημερινά σουρεαλιστικά μικρά γεγονότα μιας κατά τα άλλα φυσιολογικής ζωής, θα σας κάνουν να φύγετε με…κοιλιακούς από τα γέλια!

Με μια ματιά:
Εκδήλωση: “Τα λέμε στα θερινά” με τον Κώστα Μαλιάτση
Ημερομηνία: Σάββατο 5 Αυγούστου 2023
Χώρος: Πολιτιστικός Σύλλογος Χρούσσων
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10€ | Online & Ταμείο 12€
Online προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/kostas-maliatsis-ta-leme-sta-therina-tour/
Φυσικό σημείο προπώλησης: 4all (Ερμούπολη)
Press & Info: www.ActionEsti.gr


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist