Ο Πάνος Βλάχος έρχεται στη Σύρο για μία μεγάλη συναυλία!

13/06/2023

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδοποιός μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις σε μουσικές και θεατρικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, έρχεται για πρώτη φορά στη Σύρο.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου ο πολυσχιδής ηθοποιός και δημιουργός θα ανέβει στη σκηνή της Έπαυλης Τσιροπινά για να μεταδώσει τον παλμό του και να μεταφέρει την ανατρεπτική ενέργεια του στους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού!

Λίγα λόγια για τον Πάνο Βλάχο:
Ο Πάνος Βλάχος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στις τηλεοπτικές σειρές «Η ζωή της άλλης», «Βασιλιάδες» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Αυτό που δεν γνωρίζει το ευρύτερο κοινό είναι πως πέρα από την πορεία του στην υποκριτική, το 2015 αποφάσισε να ξεδιπλώσει την μουσική του πλευρά κυκλοφορώντας το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Παιχνίδια των Παιδιών». Έκτοτε ακολούθησαν άλλοι τρεις δίσκοι με πιο πρόσφατο το άλμπουμ «Χωρίς παρεξήγηση» που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2023. Μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του είναι τα «Ένα τυχαίο γεγονός», «Μαθήματα ζωής» και «Λαχείο».

Με μια ματιά:
Όνομα εκδήλωσης: Συναυλία Πάνος Βλάχος
Ημερομηνία: Σάββατο 1 Ιουλίου 2023
Χώρος: Έπαυλη Τσιροπινά
Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 10€ – Ταμείο 12€
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
– Καταστήματα 4all (Ερμούπολη & Ποσειδωνία)
– Baobab (Μαρίνα Φοίνικας)
– Dale (Λιμάνι)
Online διάθεση εισιτηρίων: https://cometogether.live/event/329/
Οργάνωση Παραγωγής: Action Εστί | Artist & Event Management
Press & Info: www.ActionEsti.gr


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist