Οι Γιαγκίνηδες επιστρέφουν στη Σύρο

25/07/2023

Το φρέσκο αρχοντο-ρεμπέτικο και λαϊκο-παραδοσιακό σχήμα, έχοντας αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών, επιστρέφει στην αγαπημένη τους Σύρο για το απόλυτο ρεμπέτικο γλέντι του καλοκαιριού!

Την Δευτέρα 31 Ιουλίου το συγκρότημα που επανέφερε το ρεμπέτικο στη μόδα των νέων, θα ανέβει στη σκηνή της Έπαυλης Τσιροπινά για ένα μουσικό γλέντι που θα φιλοδοξούν πως θα αποτελέσει την καλύτερη ανάμνηση του καλοκαιριού!

Λίγα λόγια για τους Γιαγκίνηδες

Οι Γιαγκίνηδες δημιουργήθηκαν το 2019 από δύο νεαρούς μουσικούς, τον Σπύρο Ζήση και τον Παναγιώτη Σικλαφίδη, οι οποίοι αποφάσισαν να μοιραστούν την αγάπη τους για την ρεμπέτικη μουσική παίζοντας μουσική στα στενά της Θεσσαλονίκης. Πολύ γρήγορα προκάλεσαν «χαμό» στα social media, με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές, αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα.

To 2022 κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους «Άνθρωποι του δρόμου», ο οποίος έγινε πολύ γρήγορα αγαπητός, ενώ μες το 2023 αναμένεται η νέα τους δισκογραφική δουλειά.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο έκαναν τη πρώτη τους μεγάλη sold out συναυλία στην Αθήνα και το Θέατρο Ρεματιάς και όλο τον χειμώνα «όργωσαν» τη χώρα απ’ άκρη σε άκρη με απανωτές sold out εμφανίσεις από τον Σταυρό Του Νότου και το ιστορικό Κύτταρο στην Αθήνα, το We στη Θεσσαλονίκη έως όλες τις εγχώριες μουσικές σκηνές.

Έχουν ξεκινήσει από τα τέλη Μαΐου την μεγάλη καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την ηπειρώτικη και νησιωτική Ελλάδα, όπως και σε πολλά γνωστά καλοκαιρινά φεστιβάλ, στα οποία μοιράζονται τη σκηνή με καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Οι Γιαγκίνηδες θα βρίσκονται την Δευτέρα 31 Ιουλίου στην έπαυλη Τσιροπινά για το απόλυτο καλοκαιρινό γλέντι με πολύ όρεξη για χορό και μία άκρως παρεΐστικη διάθεση. Την βραδιά θα ντύσουν αγαπημένα τραγούδια του χθες, “Φραγκοσυριανή“, “Θεέ μου μεγαλοδύναμε“, “Τα ζηλιάρικα σου μάτια“, και φρέσκες δικές τους επιτυχίες, όπως η “Καταφερτζού” και ο “Αντάμης“.

Με μια ματιά:

Όνομα εκδήλωσης: Συναυλία Γιαγκίνηδες
Ημερομηνία: Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023
Χώρος: Έπαυλη Τσιροπινά, Ποσειδωνία
Ώρα έναρξης: 21:15
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 8€ – Ταμείο 10€
Προπώληση εισιτηρίων: https://cometogether.live/event/360/
Οργάνωση Παραγωγής: Ηχοκύματα Productions by Action Εστί
Παραγωγή: Musayeta Entertainment


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist