Οι KAPTEN και οι M.A.T.E. έρχονται για μια εκρηκτική βραδιά στην Ερμούπολη!

22/08/2023

Η σκηνή του Ανοιχτού Θεάτρου Ευανθία Καΐρη υποδέχεται πνευστά, μπάσα, drums, live electronics και επιβλητικά γυναικεία φωνητικά συνθέτοντας μία πλήρη μουσική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη!

Ο Ούριος Άνεμος σε συνεργασία με το Boheme del Mar παρουσιάζουν τους KAPTEN και M.A.T.E την Τετάρτη 23 Αυγούστου στο Ανοιχτό Θέατρο Ευανθία Καΐρη στα Λαζαρέτα Ερμούπολης και υπόσχονται στο νησί την πιο δυναμική σύμπραξη του καλοκαιριού!

KAPTEN – Strange
https://www.youtube.com/watch?v=FBtZy9ZL8iQ

M.A.t.E – Rugged
https://www.youtube.com/watch?v=HZpI6G9aAT8

Λίγα λόγια για τους KAPTEN:
Η μουσική τους είναι ένα μείγμα από Ethiopian music, cinematic soul, hip hop, underground rock με βασική πρόθεση της μπάντας να κάνει τον ακροατή να χορέψει . Τα δυνατά riffs στα πνευστά, σε συνδυασμό με τα καταιγιστικά 2 σετ τυμπάνων, τα επιβλητικά φωνητικά , τις οργιώδεις κιθάρες και τα dubby μπάσα δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα!

«KAPTEN» της κολεκτίβας αυτής είναι ο τρομπετίστας Π. Καπετανάκης, ενώ η εκρηκτική φωνή της μπάντας ακούει στο όνομα της Αλεξάνδρας Καραμπουρνιώτη. Στην ηλεκτρική κιθάρα βρίσκεται ο Γρηγόρης Λιόλιος, ενώ ο Θάνος Τσακιλτζίδης στο σαξόφωνο. Το γκρουβαριστό rhythmic section της μπάντας αποτελούν οι Θωμάς Κωστούλας & Αλέξης Μακατσέλος στα drums και ο Maquitto στο μπάσο.

Λίγα λόγια για τους M.A.T.E:
Οι M.A.t.E. (Meetings along the edge) είναι ένα μουσικό σχήμα από την Θεσσαλονίκη κινούμενο σε ήχους Drum’ n’ bass, Dub, Trip hop και Dubstep. Το Νοέμβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ “Μeetings along the edge”, και έκτοτε ακολούθησαν οι δίσκοι “Transitions” (2016), “New obsession” (2020) και “Orbit” (2021). Μέχρι τώρα έχουν εμφανιστεί σε χώρους και σε φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και έχουν ανοίξει τις συναυλίες των Dub FX, Dub Pistols και Τricky. Η αρχή έγινε τον Νοέμβριο του 2011 από τους Αδάμ Σιάγα (Live electronics) και Θωμά Κωστούλα στα drums. Το 2013 προστέθηκε στο δυναμικό του συγκροτήματος αναλαμβάνοντας τα φωνητικά και η Μαρία Ελισάβετ Κοτίνη και με αυτή τη σύνθεση παραμένουν μέχρι και σήμερα.

Με μια ματιά:
Εκδήλωση: KAPTEN & M.A.T.E Live στην Σύρο
Ημερομηνία: Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023
Χώρος: Ανοιχτό Θέατρο «Ευανθία Καΐρη», Λαζαρέτα, Ερμούπολη
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση & Ταμείο: 10€
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Boheme del Mar
Οργάνωση Παραγωγής: Ούριος Άνεμος & Boheme del Mar
Press & info: Action Εστί


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist