Οι Νήσων Τέκνα ανεβαίνουν στη σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρουσσών

13/07/2023

Την Τρίτη 18 Ιουλίου οι Νήσων Τέκνα ανεβαίνουν στη σκηνή του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρουσσών για να μοιραστούν το πρώτο τους άλμπουμ, το οποίο χαρακτηρίζεται από αιρετικό χιούμορ, νησιώτικα afro beats και θετική funky διάθεση.

Ο δίσκος «Έργα Αφρονησιακά» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2023 και αποτελείται από κομμάτια που δικαιολογούν τον τίτλο: έντεκα feel good τραγούδια, σε μια μοναδική μίξη ρυθμών, ήχων και στίχων, στολισμένα από παραδοσιακά όργανα και στοιχεία από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής.

Στα μικρόφωνα του σχήματος βρίσκονται ο Ιωσήφ Πρίντεζης μαζί με τον Πάρι Ξυνταριανό – Τσιροπινά, ενώ στην ηλεκτρική κιθάρα ο Γιώργος Ζιώγας, στο βιολί ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, στο λαούτο η Μαρία Πλουμή, στο ηλεκτρικό μπάσο ο Φώντας Γρεδής και στα τύμπανα – κρουστά, ο Χρήστος Αδαμίδης. Στα ηλεκτρονικά drum pads θα βρίσκεται ο Jaman και στα επιπλέον φωνητικά η Νατάσσα Πανοπούλου και η Μαρία Κουσουλάκου

Λίγα λόγια για τους Νήσων Τέκνα:

Πριν από μερικά χρόνια, δύο μουσικά «νήσων τέκνα», ο Πάρις από τη Χίο και ο Ιωσήφ από τη Σύρο, συναντήθηκαν μοιραία όταν έτυχε να έχουν σχέση με δύο φίλες. Παρά τους χωρισμούς τους, παραμένουν μεταξύ τους φίλοι και αποφασίζουν να ενώσουν το νησιώτικο και μουσικό ταμπεραμέντο τους. Το πρώτο κομμάτι από το άλμπουμ τους κυκλοφόρησε το καλοκαίρι του 2022, όταν είχαν βγάλει το βίντεο για το «Ούζο Cowboys», ένα νησιώτικο γουέστερν με ρέγκε και κλαρίνο. Ένα χρόνο μετά επιστρέφουν με το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο «Έργα Αφρονησιακά».

Οι Νήσων Τέκνα θα βρίσκονται την Τρίτη 18 Ιουλίου στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χρουσσών με τη συνοδεία εξαιρετικών μουσικών, για μία βραδιά που θα κάνει κάθε επισκέπτη να νιώσει πιο νησιώτης από ποτέ.

Συντελεστές:

Ηλεκτρική κιθάρα: Γιώργος Ζιώγας
Βιολί: Γιώργος Χατζηγεωργίου
Λαούτο: Μαρία Πλουμή
Ηλ. μπάσο: Φώντας Γρεδής
Τύμπανα – Κρουστά: Χρήστος Αδαμίδης
Ακ. κιθάρα: Πάρις Ξυνταριανός-Τσιροπινάς
Drum pads – Samples : Jaman
Φωνητικά : Νατάσα Πανοπούλου – Μαρία Κουσουλάκου
Μπουζούκι : Χάρης Αναστασιάδης

Με μια ματιά:

Όνομα εκδήλωσης: Συναυλία Νήσων Τέκνα
Ημερομηνία: Τρίτη 18 Ιουλίου 2023
Χώρος: Πολιτιστικός Σύλλογος Χρουσσών Σύρου
Ώρα έναρξης: 20:30
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση & Ταμείο: 10€
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
– Λαουτάρι
– Boheme del Mar
– Καταστήματα 4all (Ερμούπολη + Ποσειδωνία)
– Κατάστημα Γαδ (Πρωτοπαπαδάκη)

Online διάθεση εισιτηρίων: https://cometogether.live/el/event/350/
Οργάνωση Παραγωγής: Action Εστί | Artist & Event Management
Press & Info: www.ActionEsti.gr


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist