Όλγα Βενετσιάνου – “Σε χαιρετάω” | Νέο τραγούδι

17/05/2021

Η E – LAV MUSIC παρουσιάζει το νέο τραγούδι της Όλγας Βενετσιάνου με τίτλο «Σε χαιρετάω» σε μουσική Βασίλη Αρμένη και στίχους Σπύρου Φυλακτού. Πρόκειται για ένα δροσερό χαρούμενο τραγούδι, ερμηνευμένο από τη μεγάλη φωνή της Όλγας Βενετσιάνου που πιστεύουμε ότι θα τύχει της αγάπης και της αποδοχής σας. Η Όλγα Βενετσιάνου με το μπρίο και την φωνή της έχει επάξια κερδίσει τη δική της θέση στο έντεχνο και ελαφρoλαϊκό τραγούδι. Δεν είναι μόνο η συγκλονιστική της ερμηνεία αλλά και το αστείρευτο κέφι της και η παροιμιώδης επικοινωνία της με τον κόσμο, που την κάνουν ανεπανάληπτη.

Το 2006 συστήθηκε στο ελληνικό κοινό, συμμετέχοντας στο Dream Show 1 όπου και έφτασε μέχρι την τελική τετράδα. Έχει τραγουδήσει δίπλα στη μεγάλη κυρία της Ελλάδος Μαρινέλλα, με τον Αντώνη Ρέμο, τη Μαίρη Λίντα, τη Καίτη Χωματά, τον Κώστα Καράλη, τη Πόπη Αστεριάδη, τον Μιχάλη Βιολάρη, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, την Σοφία Βόσσου, τον Τάκη Ζαχαράτο, την Αλέξια κ.α. Επίσης έχει συμμετάσχει σε
συναυλίες του Γιώργου Χατζηνάσιου, Σταμάτη Κραουνάκη και Γιώργου Θεοφάνους.

Δισκογραφικά έχει συνεργαστεί με τους: Νίκο Αντύπα, Ελεάνα Βραχάλη, Βασίλη Αρμένη, Σπύρο Φυλακτό, Άκη Δείξιμο, Ρεβέκκα Ρούσση, Γιάννη Μιχαήλ, Ανδρέα Λάμπρου, Χριστίνα Γεωργίου, Μάριο Αναστασίου, Αλέξη Σάλα, Αλέξη Ντάνο, Νίκη Παπαθεοχάρη, κ.α.

Βρείτε την  Όλγα Βενετσιάνου στα social media:
Facebook | Instagram

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist