Ορφέας Περίδης & Μανόλης Ανδρουλιδάκης – “Με δύο κιθάρες” | Summer in the city SKG στις 21 Ιουλίου

19/07/2021

Ο Ορφέας Περίδης και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν το ταλέντο τους και την αγάπη τους για την κιθάρα παρουσιάζοντας μία μοναδική παράσταση που συνδυάζει μαεστρικά, τραγούδια που έχουν συνθέσει οι ίδιοι αλλά και αγαπημένα ακούσματα που έχουν καθορίσει την ελληνική μουσική σκηνή.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός και εξαιρετικός μελωδός Ορφέας Περίδης και ο εντυπωσιακός κιθαρίστας, συνθέτης και ενορχηστρωτής Μανόλης Ανδρουλιδάκης συνθέτουν ένα αξιοζήλευτο ντουέτο και μεταφέρουν το κοινό, με όχημα το δημιουργικό τους χάρισμα αλλά και τη δεξιοτεχνία τους, στα πιο όμορφα τοπία των μουσικών τους κόσμων.

Σε μια σπάνια και μουσικά γόνιμη συνάντηση, οι δύο καλλιτέχνες δημιουργούν ένα πρόγραμμα που συνταιριάζει τη μελωδική μυσταγωγία και τον ρυθμό της λυτρωτικής ψυχαγωγίας επιβεβαιώνοντας τη ρήση: “Τίποτα καλύτερο από μία κιθάρα εκτός ίσως από δύο”.

Πληροφορίες:
Πλαζ Αρετσούς, Καλαμαριά
Ώρα προσέλευσης: 20:00
Ώρα έναρξης: 21:00
Πρόσβαση: Γραμμή 5 ΟΑΣΘ στάση Καμινίκια, μεγάλος χώρος parking

Τιμή εισιτηρίου: 12€
Σημεία προπώλησης: Viva.gr, Wind
Kρατήσεις: τηλ. 2310-510081 ή αποστολή στο inbox της σελίδας Summer In The City SKG Festival με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.

Ένας νέος πολιτιστικός θεσμός στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, στην πρόσφατα ανακαινισμένη πλαζ Αρετσούς, ενός πανέμορφου παραλιακού, ιστορικού και φιλόξενου χώρου με εύκολη πρόσβαση.

Με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμαριάς και της Δ.Ε.Τ.Ε.Κ.

Βρείτε τον Ορφέα Περίδη στα social media:
Facebook | Instagram 

Βρείτε τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στα social media:
Facebook | Instagram 

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist