Παιδί Τραύμα – «Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα» Νέο single & music video

17/03/2023

Η ηρωίδα του φωνάζει: «Απόψε αφήνω τη χαρά να μπει. Να μπει μέσα μου και σ’ αυτούς που θα γεννήσω. Απόψε η ανάμνηση της χαράς είναι πιο δυνατή κι απ’ την ίδια τη χαρά. Απόψε θυμάμαι. Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα».

Στο «Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα» το Παιδί Τραύμα αναμετριέται με την εσωτερική μας φυλακή, συνδυάζοντας στίχους και ενορχηστρώσεις που μοιάζουν να αλληλοσυγκρούονται ατέρμονα. Κινηματογραφικά έγχορδα, τρομπέτες και ροκ κιθάρες πρωταγωνιστούν στο δεύτερο single από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ του «Μέινστριμ».

Στο «Απόψε φυλάω τον εαυτό μου για σένα», το Παιδί Τραύμα εμφανίζεται πρώτη φορά σε video clip και συνεργάζεται με τη Michèle Valley, μια
ιστορική φιγούρα του ελληνικού σινεμά και θεάτρου. Στο βίντεο συμμετέχουν επίσης οι Βασιλική Τρουφάκου και Χάρης Τζωρτζάκης, δύο ηθοποιοί που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τη θεατρική και κινηματογραφική τους παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Ιωάννη Νικηφόρου, οι ηθοποιοί, παρέα με το Παιδί Τραύμα και την μπάντα του, οπτικοποιούν σε δύο μέρη μια ιστορία απώλειας, ευαλωτότητας αλλά και ευτυχίας. Με μια διαφορετική κινηματογραφική αφήγηση διηγούνται μια ιστορία που μπορεί και να μας αφορά.

Το άλμπουμ «Μέινστριμ» θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο από την United We Fly.

INFO

ΠΑΙΔΙ ΤΡΑΥΜΑ
Νέο single
ΑΠΟΨΕ ΦΥΛΑΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Βρείτε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες
και στο e-shop της United We Fly

Στίχοι, μουσική, ερμηνεία, organ, μπάσο, κιθάρες: Τάσος Καρτέρης
Παραγωγή, ενορχήστρωση, ηχογράφηση: Κώστας Ζάμπος, Τάσος Καρτέρης
Μίξη: Σταύρος Γεωργιόπουλος
Mastering: Κώστας Βερίγκας

Synths, drums, clavinet, glockenspiel, πιάνο, κρουστά: Κώστας Ζάμπος
Φωνητικά: Αιμιλία Παπαθεοχάρη
Βιολί: Νεφέλη Λιούτα
Κοντραμπάσο: Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος
Τρομπέτα: Γιάννης Παναγιώτου
Drums: Δημήτρης Γρηγοριάδης

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist