Παιδικό βιβλίο: Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να γίνει Αρχηγός του Δάσους

25/10/2023

Το να είσαι αρχηγός, δεν είναι τελικά και τόσο εύκολο!

Ο νέος τίτλος της σειράς Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος είναι ένα βιβλίο για τη συνεργασία, τη φιλία και…τις εκλογές!

Είναι η πρώτη φορά που οι λύκοι θα εκλέξουν αρχηγό και ο Λύκος Ζαχαρίας ενθουσιάζεται! Όμως ο καθηγητής Κουκουβάγιας εξηγεί πως υπάρχουν κάποιοι κανόνες κι έτσι μαζί με την Τιτί και τον Τζίμη θα είναι τρεις οι υποψήφιοι στις εκλογές. Θα καταφέρει ο αγαπημένος μας λύκος να εκλεγεί; Κι αν ναι, θα διατηρήσει τον καλό του χαρακτήρα; Εμείς πάντως ψηφίζουμε Λύκο Ζαχαρία!

 

Εικονογράφηση: Éléonore Thuillier

Μετάφραση: Σοφία Παλάκη

Σειρά: Ο λύκος Ζαχαρίας

Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά ηλικίας 3+

H συγγραφέας 

Η Οριάν Λαλμάντ είναι Γαλλίδα συγγραφέας. Γεννήθηκε το 1972 και ζει στο Ντινάρ της Βρετάνης, με τον σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά της. Λατρεύει το γράψιμο και τις ιστορίες, και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ των βιβλίων και της οργάνωσης εκδηλώσεων σε παιδικές βιβλιοθήκες.

 

Η εικονογράφος

Η Ελεονόρ Τυλιέ είναι Γαλλίδα εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκε στη νότια Γαλλία και σπούδασε στιλιστική στη Νιμ. Σήμερα ασχολείται αποκλειστικά με το παιδικό βιβλίο και μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Γαλλίας και Τυνησίας.

 

 

 

10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ Τα βιβλία του λύκου Ζαχαρία συμπληρώνουν 10 χρόνια κυκλοφορίας στην Ελλάδα και το γιορτάζουμε με επετειακές συλλεκτικές εκδόσεις! Οι επετειακές εκδόσεις έχουν επιπλέον σελίδες, στις οποίες ο λύκος Ζαχαρίας, οι φίλες και οι φίλοι του μάς συστήνονται καλύτερα, το ίδιο και οι δημιουργοί του, η συγγραφέας Οριάν Λαλμάντ και η εικονογγράφος Ελεονόρ Τυλιέ. Οι συλλεκτικές εκδόσεις των βιβλίων του λύκου Ζαχαρία κυκλοφορούν σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist