Πάνος Βλάχος – “Πάλι ψέματα θα πω” | Νέο τραγούδι

16/02/2021

Ο Πάνος Βλάχος επανέρχεται δυναμικά στη δισκογραφία με το νέο του τραγούδι που έχει τίτλο «Πάλι ψέματα θα πω» σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του ίδιου και αποτελεί προάγγελο του τρίτου προσωπικού του album που θα κυκλοφορήσει σύντομα από το Ogdoo Music Group με τίτλο «Μαθήματα ζωής».

O Πάνος Βλάχος είναι πλέον ένας αναγνωρισμένος και αξιόλογος τραγουδοποιός που ανταποκρίνεται το ίδιο επιτυχημένα σε δύο πεδία του χώρου των τεχνών. Οι δύο ιδιότητές του λειτουργούν συνδυαστικά, θρέφοντας η μία την άλλη και συνθέτουν μία ολοκληρωμένη καλλιτεχνική οντότητα.

Το τραγούδι «Πάλι ψέματα θα πω» είναι μια όμορφη, ιδιαίτερη «αστική» μπαλάντα που αντλεί τη θεματολογία της από τις μικρές καθημερινές κινήσεις που επαναλαμβάνονται μηχανικά και τις προβάλλει στο αιώνιο παιχνίδι του έρωτα που παίζεται πάντα χωρίς σαφείς κανόνες και οδηγίες χρήσης.

Τα κατά συνθήκη ψεύδη, το χάος της πόλης που είναι αντίστοιχο με την εσωτερική μας σύγχυση και η αγάπη που ακροβατεί ανάμεσα σε αυτό που ονειρευόμαστε και αυτό που είμαστε, διατρέχουν τους στίχους του «Πάλι ψέματα θα πω» και η μουσική αναδεικνύει ιδανικά τη μουσική των λέξεων παρασύροντας σε από την πρώτη ακρόαση να το σιγοτραγουδήσεις.

Ο Πάνος Βλάχος ερμηνεύει με ευαισθησία και δύναμη έχοντας τον απόλυτο έλεγχο των εκφραστικών του μέσων, που του εξασφαλίζει η θεατρική του παιδεία. Το τραγούδι «Πάλι ψέματα θα πω» κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες από το Ogdoo Music Group και δημιουργεί την έντονη προσδοκία για την προσεχή κυκλοφορία του νέου του ανατρεπτικού album «Μαθήματα ζωής».

Ακούστε την κυκλοφορία σε όλες τις διαθέσιμες μουσικές πλατφόρμες ΕΔΩ


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist