Πάνος Βλάχος – Περιοδεία | Νέο τραγούδι

13/10/2023

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη περιοδεία της παράστασης «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» του Ντάριο Φο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα που αποθεώθηκε από πάνω 200.000 θεατές  αλλά και τις μοναδικές σε προσέλευση και ενέργεια sold out συναυλίες που έδωσε στην Τεχνόπολη και το Faliro Summer Theater, o πολύπλευρα ταλαντούχος Πάνος Βλάχος μας συστήσει την «Περιοδεία». Το νέο του τραγούδι περιλαμβάνεται στο πρόσφατο ψηφιακό album και LP με τίτλο «Χωρίς παρεξήγηση» στο οποίο υπογράφει τη μουσική και τους στίχους.

Φέτος το χειμώνα, για τρίτη συνεχή χρονιά ο Πάνος Βλάχος πρωταγωνιστεί στην εξαιρετικά επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» στο θέατρο Γκλόρια μαγνητίζοντας το κοινό με την αστείρευτη ενέργειά του επί σκηνής.

Aποτέλεσμα της αστείρευτης δημιουργικότητας του Πάνου Βλάχου είναι και το νέο του album «Χωρίς Παρεξήγηση», που κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group, και είναι ένα ακόμη δείγμα του πολυδιάστατου ταλέντου του.

Οι αιχμηροί στίχοι, η δυναμική ερμηνεία και η πρωτότυπη μουσική φόρμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των νέων τραγουδιών του Πάνου Βλάχου. Στο album περιλαμβάνεται και το τραγούδι «Με τι φράγκα» που έχει ήδη αγαπηθεί από τους ακροατές, και αποτέλεσε το τραγούδι των τίτλων της τηλεοπτικής σειράς «Εκτός υπηρεσίας», με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Η ενορχήστρωση η μίξη και το mastering του δίσκου έχει γίνει από τον Κώστα Παρίσση.

Το album «Χωρίς παρεξήγηση» κυκλοφορεί ψηφιακά από το Ogdoo Music Group και τα τραγούδια του είναι διαθέσιμα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, ενώ κυκλοφορεί και σε αριθμημένο συλλεκτικό LP.

Βρείτε τα τραγούδια σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες  εδώ : https://orcd.co/chorispareksigisi

Ακούστε τα τραγούδια στο YouTube: https://bit.ly/3wzOi4Z


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist