Παντελής Κυραμαργιός – “Αν μέναμε μαζί” | Νέο τραγούδι

20/05/2021

Το τρίτο τραγούδι της ενότητας “Άφιλτρα Τραγούδια”*, του Παντελή Κυραμαργιού μόλις κυκλοφόρησε ανάμεσά μας, κι έχει τον τίτλο “Αν μέναμε μαζί”. Ακούγοντάς το, μέσα από μια “καθοριστική” υπόθεση, ξαναθυμάσαι τη δύναμη της αγάπης. Εκείνης που αποκαλύπτει τον καλύτερο εαυτό της, όταν ερχόμαστε σε μετωπική συνάντηση με τον έρωτα, που έρχεται.. φεύγει.. και τον αναζητάς ξανά και ξανά. Ακόμα κι αν σου πήρε τα πιο δικά σου και τα πιο κρυφά σου.

Ερωτικός, αποκαλυπτικός και εξομολογητικός για άλλη μια φορά ο Παντελής, που όπως λέει ο ίδιος για το τραγούδι αυτό: “Αν ήταν κοκτέιλ θα ήταν Αmericano. Γλυκιά γεύση στην αρχή, πικρή στο τέλος. Αν ήταν ταξίδι θα ήταν αυτό της επιστροφής από τις καλοκαιρινές διακοπές. Αν είχε άλλο τίτλο θα ήταν “Το τραγούδι που δεν ήθελα να γράψω” ή “Ωδή στη λαγόνιο ακρολοφία”.

*[Tα άφιλτρα είναι τραγούδια που γράφτηκαν μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να γίνει κάποια μετέπειτα επεξεργασία στον στίχο, στη μελωδία, ή την αρμονία. Χωρίς πολύπλοκη ενορχήστρωση. Μόνο με ό,τι κρίθηκε απαραίτητο για να μεταδώσουν το συναίσθημα της στιγμής. Χωρίς να νοιάζεται κανείς αν είναι “εκτός ύφους” ή αν θυμίζουν κάτι.

Τα τραγούδια αυτά παρουσιάζονται από το ΥouTube Channel του Παντελή Κυραμαργιού, ο οποίος καλεί φίλους και συνεργάτες του και στήνουν παρέα την ενότητα αυτή.]

 

 

Credits:
Μουσική – στίχοι: Παντελής Κυραμαργιός
Κλασική – ηλεκτρική κιθάρα: Γιάννης Ταυλάς
Φλάουτο: Στέφανος Χατζηαναγνώστου
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης
Πιάνο, μεταλλόφωνο, μπάσο, πληκτράκια: Παντελής Κυραμαργιός
Μίξη – Μastering: Κυριάκος Κυριακού
Βίντεο: Kiss The Frog (Γιάννης Μαργετουσάκης & Θάνος Λυμπερόπουλος)
Γραφιστική επιμέλεια: Γρηγόρης Ψαλτάκος (Creatures)

Βρείτε τον Παντελή Κυραμαργιό στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube  | Spotify


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist