Παντελής Θεοχαρίδης – “Στις μεγάλες αγάπες” | Νέο τραγούδι

24/11/2021

Ο Παντελής Θεοχαρίδης ερμηνεύει “Στις μεγάλες αγάπες”, ένα δυναμικό, μελωδικό ζειμπέκικο, που έρχεται μέσα από την πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο “Φώτα Σκιάς” του πρωτοεμφανιζόμενου τραγουδοποιού Βασίλη Αντωνά.

Ο Βασίλης Αντωνάς ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις την μουσική του πορεία, με ένα ξεχωριστό άλμπουμ φανερώνει το εύρος της μουσικής του έκφρασης. Τα τραγούδια του έχουν έναν πλούσιο λυρισμό που άλλοτε εκφράζεται ρομαντικά, άλλοτε ηλεκτρικά ή ακόμα και με λαϊκό ήχο.

Στο άλμπουμ συμμετέχουν οι: Γιάννης Κούτρας, η Αιμιλία Σαρρή, ο Θοδωρής Κοτονιάς, η Πέννυ Μπαλτατζή, ο Μιχάλης Κακέπης, η Μαρία-Αλαμανή-Ναθαναηλίδου και ο Γιάννης Γεωργάνος.

Παραγωγός και πολύτιμος συνεργάτης του Βασίλη Αντωνά ο καταξιωμένος άνθρωπος της δισκογραφίας Άγγελος Σφακιανάκης. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το ταξίδι για τον πρώτο δίσκο, έπαιξε η coach του τραγουδοποιού, Κατερίνα Νικολούτσου, που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια του εγχειρήματος.

Τα “Φώτα Σκιάς” κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Μικρός Ήρως.

Ο Βασίλης Αντωνάς προέρχεται από τον χώρο της Ψυχολογίας και έχει εκπαιδευτεί εκτεταμένα σε Μεταπτυχιακό επίπεδο ως Ψυχοθεραπευτής και Καθοδηγητής Στελεχών (Executive Coach). Έχει εργαστεί για το Βρετανικό Σύστημα Υγείας (NHS) και είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Impact. Το 2017 εκδόθηκε από την Routledge το βιβλίου του Coaching for Impact.

Βρείτε τον Παντελή Θεοχαρίδη στα social media:
Facebook | Spotify

Βρείτε τον Βασίλη Αντωνά στα social media:
Website | Facebook | Instagram | YouTube


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist