Πάττυ Καλού – “Μπαράκι καλοκαιρινό” | Νέο τραγούδι

05/07/2021

H Πάττυ Καλού, λίγο καιρό μετά την πρώτη της επίσημη κυκλοφορία που κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της με ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις, έντυπες παρουσιάσεις – δημοσιεύσεις και αρκετές χιλιάδες προβολές στο YouTube, συνεχίζει την συνεργασία της με την Frida Records και μας παρουσιάζουν το νέο της digital single “Μπαράκι καλοκαιρινό”, θέλοντας να συνεχίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανοδική τους πορεία στα μουσικά δρώμενα της χώρας. Το “Μπαράκι καλοκαιρινό” συμπεριλαμβάνεται στο album με τίτλο “Ντυμένο όνειρο στο μπλε”.

Πρόκειται για ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι σε μουσική της Πάττυ Καλού και στίχους της Νόνης Σταματέλου, που σε κερδίζει από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Τη σκηνοθεσία του video clip έκανε ο Λεωνίδας Κεχαγιάς.

Λίγα λόγια για την Πάττυ Καλού:
Γεννήθηκε στη Λευκάδα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών με δύο αρχιτεκτονικές διακρίσεις, μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, και πτυχίο πιάνου, αρμονίας, αντίστιξης & ενοργάνωσης – διεύθυνσης μπάντας. Επίσης, διδάχθηκε ακορτνεόν.

Διατηρεί αρχιτεκτονικό γραφείο στη Λευκάδα ενώ παράλληλα τραγουδά, παίζει πιάνο και συμμετέχει σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ. Έχει διδάξει πιάνο στο μουσικό σχολείο της Λευκάδας, και εικαστικά στο Κδαπ Μέλλον. Έχει εργαστεί στο Δήμο αλλά και την Περιφέρεια Λευκάδας. Το 2016, το τραγούδι “Καντάδα” σε στίχους του ποιητή Ι. Ανυφαντή που μελοποίησε με τον Σ. Τσίκρικο, διακρίθηκε σε διαγωνισμό Παραδοσιακής Μουσικής. Στον ίδιο διαγωνισμό διακρίθηκε και η διασκευή του παραδοσιακού τραγουδιού “Τι σε μέλλει” της λευκαδίτικης μπάντας Quartetto Branello στην οποία συμμετείχε ως τραγουδίστρια και πιανίστα.

Από το 2017 είναι μέλος του θεατρικού εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δ. Λευκάδας, με σκηνοθέτιδα τη Λουκία Κατωπόδη. Το 2019 έγραψε  μουσική για τη θεατρική παράσταση της Κοντυλένιας του Νησιού, που παρουσιάστηκε στον Καναδά, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ιουστίνης Φραγκούλη. Τα τραγούδια περιλαμβάνονται στον δίσκο.

Βρείτε την Πάττυ Καλού στα social media:
Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist