Παυλίνα Βουλγαράκη – “Από το εγώ στο εμείς” | Faliro Summer Theater

21/09/2021

Η Παυλίνα Βουλγαράκη συναντά τους φίλους της στο Faliro Summer Theater, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου, σε μια μεγάλη γιορτή – πέρασμα “Από το εγώ στο εμείς”. Με την γοητευτική παρουσία, την ατμοσφαιρική φωνή, την ενέργεια, και τις μουσικές επιρροές, θα μας παρασύρει σε όλα όσα έχει αγαπήσει.

Μαζί της θα βρεθούν επί σκηνής πολλοί και αγαπημένοι φίλοι.
Special guest: Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός της εναλλακτικής ποπ και ροκ μουσικής θα παρουσιάσει στο Faliro Summer Theater, ένα πέρασμα στο φως. Μια σειρά τραγουδιών που αντανακλούν τον βαθύτερο ψυχισμό του καθενός μας.

Μια γιορτή της ζωής δίχως όρους, που τα συναισθήματα ρέουν αβίαστα, πλημμυρίζουν και ξεκλειδώνουν την υπόσταση του αληθινού μας εαυτού μιας κι όπως η ίδια έχει γράψει: “Είμαστε θαύματα φτιαγμένα από τραύματα”. Οι φετινές συναυλίες της Παυλίνας Βουλγαράκη μας υπόσχονται όχι μόνο ένα μουσικό ταξίδι, αλλά κι ένα ταξίδι της ψυχής με όλους μας συνταξιδιώτες.

Και όπως λέει και ο “Ενικός” το νέο της τραγούδι σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και στίχους του Αντώνη Παππά “Πολεμώ δίχως όρους, ομφάλιους λώρους δαγκώνω, το ντεπόζιτο άδειο κι εγώ στα διακόσια γκαζώνω!”

Σε πείσμα λοιπόν των καιρών μαζί της θα γκρεμίσουμε το τείχος του “Εγώ” και θα ζήσουμε την αρμονία του “Εμείς”.

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει συνεργαστεί με τους: Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μπάμπη Στόκα, τον Ψαραντώνη, τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Μανώλη Μητσιά, τη Φωτεινή Βελεσιώτου, τον Φοίβο Δεληβοριά, τη Λαϊκή Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης και άλλους.

Η δισκογραφία της αποτελείται από δύο προσωπικές συλλογές ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει 6 τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της, ο οποίο περιλαμβάνει συνδημιουργίες της τραγουδοποιού με την Δήμητρα Γαλάνη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου, αλλά και με συνθέτες της νέας γενιάς της, όπως ο Γιώργος Κυριάκος.

Ημέρα και ώρα παράστασης: Κυριακή 3 Οκτωβρίου, στις 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
Τραπέζι: 25€
Α Ζώνη 20€ κανονικό & 18€ (φοιτητικό, ανέργων)
Β Ζώνη 15€ κανονικό & 13€ (φοιτητικό, ανέργων)
Γ Ζώνη 12€ κανονικό & 10€ (φοιτητικό, ανέργων)

Προπώληση εισιτηρίων: Πατώντας εδώ ή στο Viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

Διεύθυνση:
Ολυμπιακό Ακίνητο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ | Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445 | Website
Faliro Summer Theater

Βρείτε την Παυλίνα Βουλγαράκη στα social media:
Facebook | Instagram

Βρείτε την Ελένη Τσαλιγοπούλου στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist