Παύλος Παυλίδης | Ανοιχτό Θέατρο Συκεών

20/09/2021

Μετά από μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή περιοδεία που άνοιξε με την ξεχωριστή sold out εμφάνισή του στο Ηρώδειο αλλά και την κυκλοφορία του τραγουδιού “Άννα”, ο Παύλος Παυλίδης και η νέα του ομάδα μουσικών, επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη, στο ανοιχτό θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης”, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου για ένα μοναδικό live.

Τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του Παύλου Παυλίδη, επαναπροσεγγίζονται με διάθεση πειραματισμού, αποκτώντας μια νέα, φρέσκια εικόνα και μια καινούργια δυναμική. Δημιουργείται έτσι ένα ιδιαίτερο μουσικό αποτέλεσμα, που εκτείνεται από τη μυσταγωγία έως την έκρηξη, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ανακαλύψουμε εξ αρχής το έργο του.

Παράλληλα, θα παρουσιάσει νέο υλικό, από τον επερχόμενο δίσκο του, δημιουργώντας μια μουσική συνέχεια μεταξύ του παρελθόντος και του παρόντος του Παύλου και των συνοδοιπόρων του στη σκηνή και τη δημιουργία.

Μουσικοί:
Παύλος Παυλίδης: Φωνή, κιθάρα
Φώτης Σιώτας: Βιολί, λούπες
Δημήτρης Τσεκούρας: Μπάσο
Γιώργος Θεοδωρόπουλος: Πλήκτρα
Θάνος Μιχαηλίδης: Τύμπανα

Πληροφορίες:
Ανοιχτό Θέατρο Συκεών “Μάνος Κατράκης” (Κάρολου Κουν 13, Συκιές)
Ώρα προσέλευσης: 20:00 | Ώρα έναρξης: 21:00
Προπώληση πατώντας εδώ ή σε καταστήματα Wind ή τηλεφωνικά στο 11876

*Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προτρέπουμε τους θεατές να αγοράσουν ηλεκτρονικά το εισιτήριό τους και να προσέλθουν νωρίτερα στο χώρο. Κατά τη διάρκεια της παράστασης η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και η απόσταση ασφαλείας ορίζεται στα 1,5 μέτρα.

Σημείωση: δεν απαιτείται self test, rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist