Πέννυ Μπαλτατζή – Στην Τρούμπα, στην Καστέλα

05/07/2017

Το τραγούδι, “Στην Τρούμπα, στην Καστέλα”, γραμμένο από την Πέννυ Μπαλτατζή και ερμηνευμένο από την ίδια, είναι το πρώτο single του πρώτου προσωπικού της δίσκου. To γνωρίσαμε, το αγαπήσαμε και το τραγουδήσαμε πριν από μερικούς μήνες και τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και το video clip που το συνοδεύει.

Στην Τρούμπα – Στην Καστέλα. Ένα τραγούδι που ακροβατεί ανάμεσα σε δυο ρυθμούς. Ξεκινάει σε 2/4, σαν σε αργό χασάπικο και εξελίσσεται δυναμικά σε ska balkanήχο (4/4) που πυροδοτεί τις πιο ρετρό μας μνήμες σ’ ένα βίντεο κλιπ σκηνοθετημένο από την Κλαίρη Φαφούτη.

«Σαν μια ταινία σουρεαλιστική μες στην οθόνη μιας παλιάς τηλεόρασης, με θεατές μια αλεπού κι έναν κινέζο Σούπερμαν, η Πέννυ Μπαλτατζή διηγείται μια ιστορία σαν λάμψη στα μάτια, εκθαμβωτική και σουρεαλιστική μαζί που ζωντανεύει όλα μας τα όνειρα που ξεδιπλώνονται πάνω από το λιμάνι του Πειραιά με τη φρεσκάδα και την ανεμελιά ενός ανθρώπου που λαχταράει: κλεφτές ματιές, γέλια τρανταχτά, έρωτες, φίλους καλούς, κέφι, κρασί, καλό φαΐ, ζωή αυθεντική και ουσιαστική».

Ας το απολαύσουμε:


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist