Πέννυ Μπαλτατζή – Χρώματα | Νέο video clip

03/10/2023

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το φωτεινό κορίτσι του ελληνικού πενταγράμμου, μόλις κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο κλιπ για την πρόσφατη κυκλοφορία της, “Χρώματα”.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, με το λαμπερό χαμόγελο και την βελούδινη φωνή, παρουσίασε στο κοινό, το νέο της φρέσκο, μοναδικής αισθητικης video clip σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαλαμπαλάκη. Το video clip του “Χρώματα”, είναι ενα βίντεο 4 λεπτών γεμάτο με χιούμορ που διηγείται μια ιστορία αγάπης με τον πιο πολύχρωμο και γλυκό τρόπο, ενώ φέρει μαζί του νότες νοσταλγίας μιας άλλης εποχής. Το “Χρώματα” πρόκειται για την διασκευή του διαχρονικού mid tempo τραγουδιού, που ερμήνευσε πρώτο το συγκρότημα “Εκείνος και Εκείνος”.

Μετα τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο πολύ επιτυχημένο show “Just the 2 of us”, που την είδαμε να ξεδιπλώνει για ακόμη μια φορά το μουσικοθεατρικό της ταλέντο και τις κυκλοφορίες “Κορίτσι”, “Ένα φιλί” και “Ο Κόσμος ένα πάρτι” η Πέννυ Μπαλτατζή επέστρεψε πιο φρέσκια και δημιουργική από ποτέ. Το single κυκλοφόρησε από την Minos EMIa Universal Music Group και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Βρείτε τη Πέννυ Μπαλτατζή στα social media:

Facebook: Penny Baltatzi

Instagram: @pennybaltatzi


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist