“Πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας” του Τζέφρευ Άρτσερ | Από 20 έως 23 Μαΐου 2021

18/05/2021

“Πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας”
του Τζέφρευ Άρτσερ
Σκηνοθεσία: Leon Rubin
On demand 20,21,22 και 23 Μαΐου

Οι επιχειρήσεις Λεμπέση, σε συνεργασία με την Drama and Music Productions, παρουσιάζουν μέσω του viva.gr, το “Πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας” του Τζέφρευ Άρτσερ. Το θεατρικό έργο που πρωτοπαίχτηκε στην Ελλάδα το 1988 με 1989, στο θέατρο Αλίκη, από τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τη Νόρα Βαλσάμη, με τεράστια επιτυχία, έρχεται on demand στις 20,21,22 και 23 Μαΐου από το viva.gr. Το αστυνομικό θρίλερ σε μετάφραση του Μίνωα Βολανάκη και σκηνοθεσία του Leon Rubin, είναι ένα δικαστικό δράμα που κρατάει τον θεατή σε αγωνία μέχρι την τελευταία στιγμή. Αγωνία, δράμα, πλοκή, χιούμορ, σεβασμός, αγάπη, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του. Το έργο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί πραγματεύεται ένα ιδιαίτερο κοινωνικό θέμα, την ευαισθησία. Η παράσταση σημείωσε μεγάλη καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία. Ανέβηκε ξανά στο θέατρο Λαμπέτη με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κοραλία Καράντη, δέκα χρόνια αργότερα, σε μετάφραση Μίνωα Βολανάκη, σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού και παραγωγή Γιώργου Λεμπέση.


Κριτικές της παράστασης:
“Μια σίγουρη επιτυχία παρουσιάζεται φέτος από έναν πολύ καλοφτιαγμένο θίασο, με επικεφαλή τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Έχει σασπένς αστυνομικού έργου, με αθώους, ενόχους και θύματα. Έχει επίφαση κοινωνικής διατριβής με ηθικά διλήμματα απέναντι στη ζωή και το θάνατο. Και εντέλει έχει δυναμική ακαταμάχητου, μελοδράματος με συναισθηματισμούς ερώτων, ανίατων ασθενειών, αυτοτιμωριών.”

Βάϊος Παγκουρέλης – Ελεύθερος Τύπος

“Ο πρωτοεμφανιζόμενος στο ελληνικό κοινό Τζέφρευ Άρτσερ εξασφάλισε με το έργο του μια σίγουρη επιτυχία. Πρόκειται για έξυπνη και γερή θεατρική κατασκευή που αξιοποιεί δοκιμασμένες θεατρικές συνταγές. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης πλέκει με δεξιοτεχνία το δραματικό αίσθημα του ήρωα με την προσποιητή ευδιαθεσία του για να χαροποιεί την ετοιμοθάνατη γυναίκα του. Η Νόρα Βαλσάμη με απλότητα, ευαισθησία, μέτρο και χιούμορ κάνει την καλύτερη ίσως μέχρι τώρα ερμηνεία της.

Θυμέλη – Ριζοσπάστης

Συντελεστές:
Μετάφραση: Μίνωας Βολανάκης
Σκηνοθεσία: Leon Rubin
Σκηνικά – Κοστούμια: Ιωάννα Παπαντωνίου
Φωτισμοί: Θανάσης Σταυρόπουλος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ζάννα Αρμάου
Φωτογραφίες: Κλεισθένης
Τηλεσκηνοθεσία: Κυριάκος Καλαματιανός
Τρέιλερ παράστασης: Μιχαήλ Μαυρομούστακος
Επικοινωνία και προβολή παράστασης: Νταίζη Λεμπέση | Τηλ 6908502631 | Ε-mail | Παραγωγή: Γιώργος και Νινέττα Λεμπέση

Πρωταγωνιστούν:
Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Βύρων Πάλλης, Γιώργος Διαλεγμένος, Νίκος Κούρος, Δήμητρα Ζέζα, Ευάγγελος Πρωτόπαπας, Τάσος Κωστής, Νίκος Δαφνής.

Info: Τιμή εισιτηρίου: 10€ | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΔΩ.

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist