Δείτε το νέο video clip του Φίλιππου Πλιάτσικα “Την Άνοιξη θα φέρει”

24/05/2017

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, μόλις οπτικοποίησε το τραγούδι «Την Άνοιξη θα φέρει», που περιλαμβάνεται στην δισκογραφική δουλειά «Βάλε Φωτιά» η οποία κυκλοφορεί από την Spider Music και σημειώνει ήδη σημαντική επιτυχία!

Παίρνοντας και αφορμή από τον στίχο του τραγουδιού:

«Γιατί πάντα η ψυχή θα ψάχνει καλοκαίρι
Γιατί το “μόνος” πάντοτε θα χάνει απ’ το “μαζί”»

…η μελωδία γίνεται εικόνες, η άνοιξη δίνει την θέση της στο καλοκαίρι και το… μαζί!

Το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό και κινηματογραφικής προσέγγισης video clip, σκηνοθέτησαν ο Γιάννης και ο Χάρης Μιχαηλίδης και τα γυρίσματα τα οποία κράτησαν για πέντε συνολικά ημέρες, πραγματοποιήθηκαν σε εξωτερικούς χώρους του Λαυρίου αλλά και στο «Αcro Music club».

Στο clip του τραγουδιού επίσης συμμετέχουν οι: Μαρισσία Παπαλεξίου, Μαριλένα Χρυσοχοίδη, Φρόσια Τσιριμιάγκου, Φιλίτσα Βουλιώτη, Νίκος Σάλτας, Γιώργος Λιβαδάς, Χάρης Μιχαηλίδης και ο μικρός Ορέστης ο οποίος «κλέβει» την παράσταση κατά την διάρκεια και το τέλος!

Το νέο cd του κορυφαίου συνθέτη και ερμηνευτή, με τίτλο «Βάλε Φωτιά», περιλαμβάνει συνολικά 12 τραγούδια-10 νέα και δύο διασκευές, («Ο Τρελός», «Το Κουρασμένο Βήμα Σου») σε μια νέα καλλιτεχνική προσέγγιση.
Την μουσική υπογράφει ο Φίλιππος Πλιάτσικας καθώς και κάποιους από τους στίχους του νέου του άλμπουμ, ενώ συμμετέχουν και οι στιχουργοί: Άντρι Θεοδώρου, B.D Foxmoor, Έλενα Κωνσταντοπούλου καθώς και οι στιχουργοί των επανεκτελέσεων, Κώστας Βίρβος και Λευτέρης Παπαδόπουλος .

Στον δίσκο επίσης συναντάμε και τις συμμετοχές των: Στάθη Δρογώση, του Χάρη Μιχαηλίδη, της Μαρίσιας Παπαλεξίου και της Μαριλένας Χρυσοχοίδη.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist