Ποδηλατάδα στην Ερμούπολη

27/07/2017

Το σύστημα Δημοτικών Ποδηλάτων παρέχει τη δυνατότητα στους δημότες και επισκέπτες της Ερμούπολης να χρησιμοποιούν κοινόχρηστα ποδήλατα για τις διαδρομές τους, διευκολύνοντας τη μετακίνησή τους, αποφεύγοντας τη χρήση ιδιωτικών μεταφορικών μέσων, υποβοηθώντας το έργο των μέσων μαζικής μεταφοράς και συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην μείωση των ρύπων εντός της πόλης.

Η εγγραφή μπορεί να γίνει στον σταθμό που βρίσκεται στην πλατεία Μιαούλη ή μέσω της ιστοσελίδας: http://syros.cyclopolis.gr

Κατά την εγγραφή δηλώνονται τα απαραίτητα στοιχεία και μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας καταβάλλεται ποσό του 1,00€. Το ποσό αυτό χρησιμοποιείται για την επιβεβαίωση των στοιχείων και για την δυνατότητα παραλαβής ποδηλάτου.

To όνομα χρήστη (username ή cycloname) και ο κωδικός πρόσβασης (pin ή cyclopin) αποστέλλεται στο κινητό τηλέφωνο που έχει δηλώσει ο χρήστης. Ο κωδικός πρόσβασης μπορεί να αλλαχθεί μέσα από την ιστοσελίδα.

Σταθμοί παραλαβής ποδηλάτων υπάρχουν στην πλατεία Μιαούλη, στο χώρο στάθμευσης Πλακούρα και πλησίον διασταύρωσης Λαδοπούλου.

Τα ποδήλατα διατίθενται δωρεάν για μία ώρα. Πέραν της ώρας η χρέωση είναι 50 λεπτά για κάθε μισάωρο. Εάν εξαντληθεί το 1,00€, ο χρήστης θα πρέπει να “φορτώσει” ξανά χρήματα μέσω του σταθμού ή της ιστοσελίδας για να μπορεί να ξαναπαραλάβει ποδήλατο. Εάν το ποδήλατο απουσιάζει πάνω από 3 ημέρες (72 ώρες), θα καταλογισθεί στο χρήστη ολόκληρο το ποδήλατο αξίας 450,00€. Σε περίπτωση που ο χρήστης, αφού κλειδώσει το ποδήλατο, επιθυμεί να ξαναπάρει άλλο, η διάρκεια της μίας ώρας ξεκινάει από την αρχή.

Το Σύστημα είναι διαθέσιμο καθ’ όλο το 24ωρο.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist