Πολυξένη Καράκογλου & Παντελής Κυραμαργιός | Block 33 Garden

31/08/2021

Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Πολυξένη Καράκογλου συνυπάρχουν επί σκηνής ενώνοντας τις φωνές και τις μουσικές τους.

Με τις αποσκευές τους γεμάτες εμπειρίες αλλά και μνήμες από την μέχρι τώρα μουσική τους πορεία, ο Παντελής Κυραμαργιός, ο ιδιαίτερος μουσικός και τραγουδοποιός, και η Πολυξένη Καράκογλου, μια νέα ερμηνεύτρια και δημιουργός που έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια μέσα από τις σημαντικές συνεργασίες, τη φωνή αλλά και τη μουσική που συνθέτει, θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλογές από τη δισκογραφία τους, αγαπημένα δικά τους και δικά μας τραγούδια, αλλά και τραγούδια που θα διαλέξουν κάνοντας μια βόλτα από τον κήπο της παραδοσιακής μουσικής.

Το πρόγραμμά τους περιέχει κομμάτια από την έντεχνη σκηνή του σήμερα, παραδοσιακά τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ρεμπέτικα και λαϊκά μεγάλων συνθετών. Ο Παντελής Κυραμαργιός και η Πολυξένη Καράκογλου ανάβουν επί σκηνής τη φωτιά της  μουσικής και ρίχνουν τη δική τους ζαριά σ’ αυτό το δύσκολο καλλιτεχνικό καλοκαίρι.

Στη μουσική τους παρέα, συμμετέχει και ο τραγουδοποιός Γιάννης Ταυλάς, τραγουδώντας και παίζοντας έγχορδα. Μαζί τους ο Θανάσης Μάντζαρης: Πλήκτρα, Καχόν.

Πληροφορίες:
Block 33 Garden – 26ης Οκτωβρίου 33, Θεσσαλονίκη
Ώρα προσέλευσης: 20:00 | Ώρα έναρξης: 21:00
Τιμή εισιτηρίου: 10€ & 12€ | Για προπώληση πατήστε εδώ.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6949950530
Εναλλακτικά: στέλνετε μήνυμα στο inbox της σελίδας Block 33 Garden με το όνομα σας, τηλέφωνο, και αριθμό ατόμων.

Οργάνωση παραγωγής: TMR Entertainment Group
Επιμέλεια παραγωγής: Formiggart

Για την είσοδο του κοινού στις συναυλίες δεν απαιτείται rapid test ή self test ούτε πιστοποιητικό εμβολιασμού. Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist