Ο Νίκος Πορτοκάλογλου παρουσίασε το “Εισιτήριο”

13/11/2017

Την περασμένη Δευτέρα ο Νίκος Πορτοκάλογλου υποδέχτηκε  φίλους και θαυμαστές στο Public Café με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ «Εισιτήριο» σε βινύλιο.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συζήτησε με τον παραγωγό του Μελωδία 99,2 Ξενοφώντα Ραράκο για την αξία του βινυλίου εν γένει αλλά και συγκεκριμένα για το “Εισιτήριο” καθώς  κυκλοφορεί 21 χρόνια μετά το βινύλιο του Άσωτου Υιού.
Ακολούθησε μια εφ’όλης της ύλης συζήτηση για την πορεία αλλά και τις επιρροές του τραγουδοποιού και η βραδιά έκλεισε με ένα μοναδικό ακουστικό live,παίζοντας κάποια από τα ήδη γνωστά τραγούδια του άλμπουμ,αλλά και παλιότερα

Το «Εισιτήριο» κυκλοφορεί σε CD, βινύλιο και ψηφιακά από τη Feelgood Records.

 

Λίγα λόγια για τον δίσκο:

Τρία χρόνια μετά τα «Λιμάνια Ξένα»,ο αγαπημένος τραγουδοποιός κυκλοφορεί τον 18ο προσωπικό του δίσκο με νέο ακυκλοφόρητο υλικό.

Ξεκινώντας από το «Θα Περάσει Κι Αυτό»,και μετά από δυο χρόνια προετοιμασίας γεννήθηκαν
13+1 κομμάτια σε μουσική και στίχους του ίδιου του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Μερικούς μήνες πριν, κυκλοφόρησε το ομότιτλο κομμάτι, το οποίο και αγαπήθηκε πολύ από τα ελληνικά ραδιόφωνα,ενώ πιο πρόσφατα ακούσαμε το νέο single «Μαζί» .

Το άλμπουμ επίσης περιλαμβάνει το τραγούδι «Αν Μια Φορά Ρωτούσες», καθώς και τη διασκευή, 20 χρόνια μετά, του  «Χωρίς Αμορτισέρ».


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist