Κερδίστε Προσκλήσεις για τη “Θαλασσινή Πολιτεία”

08/02/2017

Ο Θεατρικός Πολιτιστικός Όμιλος Σύρου «ΑΠΟΛΛΩΝ» παρουσιάζει το θεατρικό ιστορικό έργο «Θαλασσινή Πολιτεία» του Νίκου Σφυρόερα το Σάββατο και την Κυριακή 11 και 12 Φεβρουαρίου 2017 στο Θέατρο Απόλλων.

Το έργο παραστάθηκε για μια και μοναδική φορά το 1961 και η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά από τον ΘΕ.Π.Ο.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ τον Σεπτέμβριο του 2016 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 190 χρόνια από την ονοματοθεσία της Ερμούπολης.

Αποτελεί ένα ιστορικό θεατρικό χρονικό της ίδρυσης της Ερμούπολης και κατάθεση τιμής στην πόλη της Ερμούπολης, με τις Ιωνικές άκρες και στους πρώτους οικιστές της.

«Κατεβάστε το μαύρο ματωμένο κουρέλι πούχομε για παντιέρα και δεν έχουμε μηδ’ άλλον δρόμο να πάρουμε, μηδ’ άλλο τρόπο ν’ αρχίσουμε, πάρεξ την Απόφαση και τη Θέληση!
…Με τούτα μονάχα τα δύο, θα ριζώσουμε σε τούτον τον σταχτί και γυμνό βράχο… Ομπρός! Ας γίνει ο καθένας μας ένας μικρός θεός και ας αρχίσει το έργο των χεριών του…!

Ήρθα, πάτησα και πίσω δε ματαγυρίζω! Εδώ! (μπήγοντας το κουπί του δυνατά στη γη) Εδώ φυτεύω το πρώτο δέντρο αυτού του τόπου! Το πρώτο δέντρο του δάσους του, που θ’ απλώσει και θα τον σκεπάσει και άλλο δάσος πιο σκιερό, δεν θάχει σ’ ολόκληρη της γης…!

Λουκάς Ράλλης

 

Σκηνοθεσία Γιώργος Πάχος

Θέατρο Απόλλων

Σάββατο 11 και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

ώρα 20:00 | Γενική είσοδος 5 €

 

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Θαλασσινή Πολιτεία” στο Θέατρο Απόλλων το Σάββατο 11 ή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Ο Empneusi 107 FM σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση “Θαλασσινή Πολιτεία” στο Θέατρο Απόλλων το Σάββατο 11 ή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου.

UPDATE: Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!

Οι νικητές είναι:

1. Αντώνης Ρούσσος

2. Αδαμαντία Κούστα


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist