Κερδίστε Προσκλήσεις για τα “Δανεικά Παπούτσια”

19/12/2016

Έπειτα από ένα 2ετή κύκλο sold out παραστάσεων στην Αθήνα, με εκτενή περιοδεία στην Ελλάδα και μετακλήσεις στο Λονδίνο (Soas University / The Hellenic Centre), το Παρίσι (Maison d’ Europe et d’ Orient) και το Μιλάνο (Piccolo Teatro), η Χριστίνα Μαξούρη φορά ξανά τα Δανεικά της Παπούτσια κι έρχεται στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου για 2 παραστάσεις, στις 22 και 23 Δεκεμβρίου 2016.

«Δανείζεται» παλιές και νέες μελωδίες και τις ερμηνεύει a cappella ή με τη συνοδεία δύο ξεχωριστών μουσικών, πλάι σε αποσπάσματα από τη σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία.

Τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου, Βασίλη Τσιτσάνη, Μάνου Λοϊζου, Ελένης Καραϊνδρου, Άγγελου Τριανταφύλλου, George Bizet, Tomas Méndes κ.ά, συνομιλούν με κείμενα των Γιάννη Ρίτσου, Οδυσσέα Ελύτη, Μανώλη Αναγνωστάκη, Τάσου Λειβαδίτη, Γιάννη Κοντού, Ντίνου Χριστιανόπουλου, Jalaluddin Rumi.

Κερδίστε 5 μονές προσκλήσεις για την παράσταση “Δανεικά Παπούτσια” στο Θέατρο Απόλλων την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Ο Empneusi 107 FM σας προσφέρει 5 μονές προσκλήσεις για την παράσταση “Δανεικά Παπούτσια” στο Θέατρο Απόλλων την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι το βράδυ της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου.

UPDATE: Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!

Οι νικητές είναι:

1. Ξένη Δρόσου

2. Ελισάβετ Παπαδοπούλου

3. Κατερίνα Κοντιζά

4. Χριστίνα Νικολιά

5. Σοφία Σκουργιά


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist