Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία των Λ. Μαχαιρίτσα και Π. Μάργαρη

27/04/2017

Μια πολύ ενδιαφέρουσα μουσική συνύπαρξη, ένα ανατρεπτικό ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και φωνή του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Μάργαρη, θα πραγματοποιηθεί στο μοναδικής ομορφιάς Θέατρο Απόλλων της Σύρου.
Ένα ρεσιτάλ για δύο, όπου ο σπουδαιότερος τραγουδοποιός και ερμηνευτής της γενιάς του Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, θα συναντήσει επί σκηνής τον διεθνούς φήμης βιρτουόζο της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη. O Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα ερμηνεύσει διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια από την τεράστια δισκογραφία του, διασκευασμένα από τον Παναγιώτη Μάργαρη, καθώς και συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι. Θα ακουστούν επίσης κομμάτια για σόλο κιθάρα από τα πρόσφατα album του Παναγιώτη Μάργαρη “Rock of my soul” και με “Τη μαγεία της κιθάρας”.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε εδώ.

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Παναγιώτη Μάργαρη στο Θέατρο Απόλλων την Κυριακή 30 Απριλίου.

Ο Empneusi 107 FM σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Παναγιώτη Μάργαρη στο Θέατρο Απόλλων την Κυριακή 30 Απριλίου.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 28 Απριλίου.

UPDATE: Ο διαγωνισμός μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή!

Οι νικητές είναι:

1. Κυριακή Κυμηνά

2. Ραφαέλα Πασσά


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist