Πρόσκληση Βαρδακείου Σχολής για Νέους Εκπαιδευτές στο πρόγραμμα “Recognize and Change”

08/10/2019

Η Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης, με  συντονιστή το Δήμο του Τορίνο συμμετέχει στο διεθνές έργο “Recognize and Change”. Σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση μέσω βιωματικών εργαστηρίων των νέων και των μαθητών σε θέματα που αφορούν την ταυτότητα, τη διαφορετικότητα, τις διακρίσεις και βία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τη δωρεάν εκπαίδευση νέων 19 – 29 ετών και στη συνέχεια την πραγματοποίηση εργαστηρίων σε Λύκεια και Γυμνάσια του νησιού μας, όπως επίσης την ανταλλαγή νέων ανάμεσα σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ιταλία. .

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να καλέσουμε νέους και νέες ηλικίας 19 – 29 ετών, που έχουν ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, γνωρίζουν αγγλικά και έχουν κοινωνικές ευαισθησίες, να υποβάλλουν αίτηση για την συμμετοχή τους στην ομάδα των νέων εκπαιδευτών.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για αιτήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στη Βαρδάκειο Σχολή, Μάρτεν Νόρδεστρομ 8 (πίσω από το Θέατρο Απόλλων) στην Ερμούπολη, όλες τις καθημερινές από 11:00 – 13:00 ή στα τηλέφωνα 22810 82573, 6978 578877 ή μέσω email στο [email protected]

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 8 έως 18 Οκτωβρίου 2019. Η αίτηση μπορεί να γίνεται στα γραφεία της Βαρδακείου ή να σταλεί ηλεκτρονικά με τα εξής απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα:

  1. Ταυτότητα
  2. Απολυτήριο Λυκείου ή πτυχίο Πανεπιστημίου, ΤΕΙ, ΙΕΚ ή άλλης σχολής.
  3. Τίτλος γνώσης αγγλικών
  4. Εμπειρία από άλλες κοινωνικές οργανώσεις
  5. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist