Πυξ Λαξ – “Τι είναι αυτό που μας ενώνει” | Faliro Summer Theater

18/08/2021

Σε μια εποχή που ζούμε με αποστάσεις, οι Πυξ Λαξ έρχονται τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου & Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στο Faliro Summer Theater για να μας θυμίσουν “Τι είναι αυτό που μας ενώνει” και να μας ταξιδέψουν σε παλιά γνώριμα μονοπάτια.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ, με μια πορεία τριάντα χρόνων μας συντροφεύουν με μοναδικό τρόπο σε κάθε στιγμή της ζωής μας και αποτελούν ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για τους νεότερους καλλιτέχνες.

Δέκα χρόνια μετά την πρώτη επανένωση τους, μετά από αμέτρητες συναυλίες σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και τη θρυλική συναυλία στο ΟΑΚΑ οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να μας υπενθυμίσουν γιατί άλλαξαν για πάντα την ελληνική μουσική.

Όπως άλλωστε επισημαίνει ο έγκριτος μουσικογράφος Γιώργος Χαρωνίτης:
“Οι Πυξ Λαξ πέτυχαν να περάσουν φυσικά το rock feeling στα γεμάτα αλήθεια τραγούδια τους και να πιάσουν τα αισθήματά του κοινού τους σε πλατιά γκάμα: από τον ανήσυχο πιτσιρικά των ’90s έως τον καφετζή της γειτονιάς.”

Με αφορμή τα τριάντα χρόνια πορείας του συγκροτήματος, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα εξαιρετικό άλμπουμ “αφιέρωμα” που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ “αφιέρωμα” που περιλαμβάνει συνολικά είκοσι τραγούδια. Ένα άλμπουμ αναδρομή στα γνώριμα μουσικά μονοπάτια που μας έχουν οδηγήσει και που όσοι ακολουθούν και αγαπούν τους Πυξ Λαξ τόσα χρόνια, σίγουρα θα το εκτιμήσουν και θα το αγαπήσουν από την αρχή.

Οι Πυξ Λαξ… με γροθιές και κλωτσιές μας προσκαλούν για ακόμη μία φορά στη γιορτή τους για να τραγουδήσουμε, να γελάσουμε και να ονειροπολήσουμε παρέα όπως παλιά.

Πληροφορίες:
6 & 7 Σεπτεμβρίου | Faliro Summer Theater
Ώρα έναρξης: 21:15 | Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15

Τιμή εισιτηρίων:
Τραπέζι: 25€
Α ζώνη: 20€ κανονικό & 18€ (φοιτητικό, ανέργων)
Β ζώνη: 15€ κανονικό & 13€ (φοιτητικό, ανέργων)

Προπώληση εισιτηρίων: Summertheater.gr ήViva.gr
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210 9213310

Βρείτε τους Πυξ Λαξ στο Facebook.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist