Αποτελέσματα του διαγωνισμού των μαθητικών βίντεο Recognize and Change

09/06/2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
3ου έτους R&C
Τα καλύτερα βίντεο με θέμα:
«Η βία ως συνέπεια των διακρίσεων»

Η Βαρδάκειος Σχολή Ερμούπολης στα πλαίσια του διεθνούς έργου “Recognize and Change” που συγχρηματοδοτείται από την Ε.E. σας ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τα καλύτερα βίντεο με θέμα «Η βία ως συνέπεια των διακρίσεων».

Το διεθνές έργο “Recognize and Change” έχει σαν στόχο να προωθήσει την ευαισθητοποίηση και τον προβληματισμό σχετικά με θέματα ταυτότητας και σχέσεων. Ο διαγωνισμός απευθύνθηκε σε μαθητές του Γενικού Λυκείου, του ΕΕΕΓΥ-Λ και του 3ου Γυμνασίου Σύρου που συμμετείχαν στα εργαστήρια του προγράμματος.

Μέσα από την ειδική πλατφόρμα ψηφοφορίας του έργου από τις 8 έως τις 31 Μαΐου 2020, το κοινό με μεγάλη συμμετοχή είδε και βαθμολόγησε τα 9 βίντεο των μαθητών.

Βάση της ψηφοφορίας, αλλά και της απόφασης της επιτροπής αξιολόγησης τα τρία βίντεο που κερδίζουν στο διαγωνισμό είναι τα εξής:

“It hurts people”, μαθητών από τη Β’ τάξη του 3ου Γυμνασίου Σύρου.

“In your hands”, της ομάδας ατσίδες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Σύρου.

“Be united” της ομάδας Radioactive από τη Β’τάξη του Γενικού Λυκείου Σύρου.

Συγχαρητήρια στις νικήτριες ομάδες! Η καθεμία από τις 3 ομάδες θα λάβει το ποσό των 800 ευρώ, το οποίο μπορεί να διαθέσει για υλικοτεχνικό εξοπλισμό του σχολείου, για κοινωνικό σκοπό ή για διάχυση του προγράμματος, ύστερα από απόφαση των μελών της και με σχετική επικύρωση από το σύλλογο διδασκόντων. Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί από τη Βαρδάκειο Σχολή Ερμούπολης με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους νέους εκπαιδευτές, για την πολύτιμη συμμετοχή και συνεργασία και να τους ευχηθούμε καλό καλοκαίρι.

Δείτε εδώ και τα 9 βίντεο των παιδιών: videowall.recognizeandchange.eu/contest/gr
Για να ενημερώνεστε για το έργο κάντε Like στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram: instagram.com/recognizeandchangegreece/& facebook.com/recognizeandchangegreece/
Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο επισκεφτείτε την σελίδα: recognizeandchange.eu


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist