Ρένος Χαραλαμπίδης – “Θυμήσου το Σεπτέμβρη (Ilias Katelanos remix) | Νέο single

16/06/2020

Η τέχνη δεν έχει μυστικά. Όταν εμπνέεσαι δημιουργείς και όταν δημιουργείς αγαπάς και θυμάσαι! Απόδειξη, το “Θυμήσου το Σεπτέμβρη” όπως ερμηνεύει με τη χαρακτηριστική του φωνή ο Ρένος Χαραλαμπίδης στο τραγούδι που υπογράφει τη μουσική ο Γιάννης Σπανός σε στίχους Γιώργου Παπαστεφάνου που μόλις κυκλοφόρησε από τη MINOS-EMI/UNIVERSAL.

Το ταξίδι του Ρένου Χαραλαμπίδη στον κόσμο του πενταγράμμου ξεκίνησε με μεγάλες ραδιοφωνικές επιτυχίες όπως τα “Ήσυχα Βράδια”, που σχεδόν μια δεκαετία το ακούμε στα ραδιόφωνα και όπως φαίνεται, ο Ρένος έχει αρχίσει να βρίσκει την θέση του στο ελληνικό τραγούδι. Το “Θυμήσου το Σεπτέμβρη” μοιάζει με τραγούδι από άλλη εποχή. Όχι του παρελθόντος, αλλά της εποχής που θα θέλαμε να ζήσουμε. Με συναισθηματική αλήθεια χωρίς “αν” και “εφόσον”. Όπου η ερωτική απογοήτευση αντιμετωπίζεται σαν μια ευκαιρία αυτογνωσίας.

Το τραγούδι για το Ρένο δεν είναι μια παράλληλη ζωή, δίπλα στους ρόλους και τις ταινίες του. Ούτε η ζωή που δεν έζησε και θα ήθελε να ζήσει στο πάλκο ή στο στούντιο. Είναι η αυθεντική έκφρασή του μέσα από τις νότες που περίμενε πολλά χρόνια να ωριμάσει. Απαλλαγμένη από τη λογική των σουξέ και το άγχος της επιτυχίας. Τραγουδώντας, σαν να πρόκειται για προσωπικές ιστορίες, μοιράζεται μαζί μας τη φωτεινή πλευρά της ζωής σε μία σκοτεινή εποχή.

Ρένος Χαραλαμπίδης -“Θυμήσου το Σεπτέμβρη (Ilias Katelanos remix)”
Στίχοι: Γιώργος Παπαστεφάνου
Μουσική: Γιάννης Σπανός

Ενορχήστρωση-Programming -Κιθάρες-Μπάσο-Keyboards: Ηλίας Κατελάνος
Κιθάρα: Γιώργος Θεοφανίδης
Φωτογραφία: Νίκος Κουστένης
Artwork: CORRECT

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://RenosHaralabidis.lnk.to/ThimisouTonSeptemvriPR

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist