Σαλίνα Γαβαλά – “Νυχτερινά Λεωφορεία” | Νέο τραγούδι

06/12/2021

Ακούστε το νέο τραγούδι της Σαλίνας Γαβαλά σε στίχους και μουσική Νίκου Ζούδιαρη, με τη μουσική συμβολή του Πάνου Κατσιμίχα.

Νυχτερινά λεωφορεία στην αφετηρία τους. Επιβάτες τρεις. Η διαδρομή τους δεν έχει σημασία, από κάπου προς κάπου. Η διαδρομή των επιβατών που τους οδηγεί σε μία χρονική στιγμή στο ίδιο σημείο, αυτή είναι που έχει σημασία.

Η Σαλίνα Γαβαλά, ο Νίκος Ζούδιαρης και ο Πάνος Κατσιμίχας βρέθηκαν την σωστή στιγμή, στην σωστή αφετηρία και επιβιβάστηκαν στο ίδιο νυχτερινό λεωφορείο. Θα μπορούσε ο καθένας να κάνει την δική του μοναχική διαδρομή, αλλά προτίμησαν να κοιταχτούν. Και τότε έκλεισαν οι πόρτες.

Μια ηλεκτρική κιθάρα, μια φυσαρμόνικα και μια φωνή. Το απλό θα είναι πάντα το καινούριο. Τα «Νυχτερινά Λεωφορεία» είναι το νέο τραγούδι του Νίκου Ζούδιαρη, που μας ανοίγει μία πόρτα στα όσα γράφει τα τελευταία χρόνια. Η συνάντηση με την Σαλίνα Γαβαλά έγινε κάπως σαν σε νυχτερινό λεωφορείο, μόνο που στη θέση του βάλτε ένα στούντιο που και οι δυο τους βρέθηκαν εκεί για διαφορετικό λόγο. Ο Πάνος Κατσιμίχας ανέβηκε στην επόμενη στάση, ουσιαστικά σε ένα προκαθορισμένο ραντεβού που όλοι ξέρουν ότι θα συμβεί χωρίς να υπάρχει καμιά ένδειξη γι αυτό.

Και έτσι τα τραγούδια γεννιούνται από την ζωή, φοράνε ζωή και περνάνε από τις ζωές μας. Σα «Νυχτερινά Λεωφορεία».

Βρείτε τη Σαλίνα Γαβαλα στα social media:
Facebook | Instagram | YouTube

 


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist