Δεύτερο Trimore Syros Triathlon 2017

08/02/2017

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, τετραήμερης πλέον διάρκειας, το premium multisport event της Σύρου, στις 15, 16, 17 και 18 Ιουνίου 2017, ανοίγει τις πύλες του να υποδεχθεί Τριαθλητές, κολυμβητές ανοικτής θαλάσσης, δρομείς πόλης αλλά και τολμηρούς, όλων των ηλικιών, για να συναγωνιστούν, να συμμετάσχουν, να γιορτάσουν… να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία!

Μια γιορτή για όλη την οικογένεια, συνδυάζει το επίπεδο των πρωταθλητών των σπορ με των ήπιας μορφής συμμετοχών αθλητών όλων των επιπέδων, δίνοντας έμφαση στη συμμετοχή, την προσπάθεια και την προσωπική, πρώτα απ’ όλα, ανάταση! Δραστηριότητες για όλους, θα κρατούν το ενδιαφέρον αμείωτο και οι δυνατές συγκινήσεις… δεν θα έχουν προηγούμενο!

  • Με Ολυμπιακής απόστασης Τρίαθλο φέτος, παράλληλα με το Half Olympic για τους ενήλικες και το inspiration παιδικό Τρίαθλο, δίνει το στίγμα μιας μεγάλης διοργάνωσης, που ανταποκρίνεται στο ενδιαφέρον ξένων, κυρίως, αλλά και Ελλήνων αθλητών, για μεγαλύτερες και πιο συναρπαστικές αποστάσεις.
  • Κολυμβητικός παράπλους ανοικτής θαλάσσης, θα πλημμυρίσει τις ανατολικές ακτές του νησιού με κολυμβητές όλων των ηλικιών, και με την αιγίδα της ΚΟΕ (Κολυμβητικής Ομοσπονδίας), ανοίγει νέους δρόμους στις διοργανώσεις ανοικτής θάλασσας. Αποστάσεις 5,5 χιλιομέτρων, 3,5 χιλιομέτρων και 500 μέτρων.
  • Τρέξιμο πόλης 5 και 10 χιλιομέτρων, στα σοκάκια της μαγευτικής Ερμούπολης, σε διαδρομές που θα συναρπάσουν, θα μαγέψουν και θα δώσουν δύναμη σε κάθε συμμετέχοντα, παραλλήλως της δυνατής κερκίδας (κάτοικοι, επαγγελματίες, εθελοντές, συναθλητές) που θα δίνει τον παλμό.
  • Κολύμπι μετ’ εμποδίων για όσους αγαπούν τις προκλήσεις και επιθυμούν να δοκιμάσουν τον εαυτό τους στα δύσκολα, σε μια δεύτερη αναβίωση του Ολυμπιακού σπορ των 2ων Ολυμπιακών αγώνων στο Παρίσι… που καταργήθηκε ως “σκληρό σπορ”.
  • SUP & Kayak experience, Water – Obstacle Triathlon και πολλές – πολλές εκπλήξεις

Η ομάδα TRIMORE θα δώσει για δεύτερη χρονιά το “παρών” στη διεθνή Τριαθλητική έκθεση του Λονδίνου “Triathlon Show”, στα μέσα Φεβρουαρίου, δίνοντας το στίγμα μιας διεθνούς διοργάνωσης, και εν συνεχεία πρόκειται να παρουσιάσει το 2nd TRIMORE Syros Triathlon 2017, σε μια επίσημη συνέντευξη τύπου στην Αθήνα και ακολούθως στη Σύρο.

Οι εγγραφές είναι ήδη ανοικτές (http://bit.ly/2ku6oCz) και η διοργάνωση καθημερινά υποδέχεται κάθε μεμονωμένο συμμετέχοντα ξεχωριστά.

Ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε στενή συνεργασία με την TRIMORE, συνθέτουν το παζλ μιας ξεχωριστής αθλητικής – πολιτιστικής εκδήλωσης!

Ετικέτες

Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!Τι παίζει τώρα;
Title
Artist