Σεμέλη – “Δεν είχα φράγκο” | Νέο τραγούδι

15/04/2022

Νέο τραγούδι από την Σεμέλη και τον Γιώργο Πλατή

Ο ταλαντούχος δημιουργός Γιώργος Πλατής συνεργάζεται αυτή τη φορά με τη Σεμέλη, τη νέα λαϊκή τραγουδίστρια που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εξαιρετικές ερμηνείες της, και μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι, με τίτλο «Δεν είχα φράγκο»

Το τραγούδι «Δεν είχα φράγκο» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και αποτελεί προάγγελο του ολοκληρωμένου album του τραγουδοποιού που θα κυκλοφορήσει προσεχώς και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με σημαντικούς ερμηνευτές και μουσικούς.

Είχαν προηγηθεί οι κυκλοφορίες του δύο πρώτων προπομπών του album με τίτλους «Μαύρη μου θάλασσα», ντουέτο του Γιώργου Πλατή με τον Παντελή Θαλασσινό και «Παράξενο λουλούδι», ντουέτο με τον Θοδωρή Κοτονιά.

Το τραγούδι «Δεν είχα φράγκο» αντλεί τη δύναμή του από την λαϊκή μας παράδοση, πηγή έμπνευσης για τον Γιώργο Πλατή και βρίσκει την ιδανική ερμηνεία από τη φωνή της Σεμέλης, η οποία κινείται με χαρακτηριστική άνεση μεταξύ λαϊκού, ρεμπέτικου και παραδοσιακού τραγουδιού.

Έπαιξαν οι μουσικοί Βαγγέλης Μαχαίρας (τζουρά, λαούτο, μπαγλαμά), Κώστας Παρίσσης (κιθάρες, μπάσο), Μάριος Ιβάν Παπούλιας (βιολί) και Δρόσος Σκυλλάς (κρουστά). Η ηχογράφηση, η μίξη και το mastering έγιναν από τον Κώστα Παρίσση στο studio Praxis.

 

Βρείτε το «Δεν είχα φράγκο» σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες

 

«Δεν Είχα Φράγκο»

Ερμηνεία: Σεμέλη

Μουσική – Στίχοι: Γιώργος Πλατής

 

Στίχοι

Μια φωτιά το δάκρυ σου
στην καρδιά αγκάθι σου
δε θ’ αλλάξεις ποτέ

Μη ζητήσεις θάνατο
και νερό αθάνατο
στης ζωής το μπαξέ

Δεν είχα φράγκο
να σε ντύνω
απ’ της ψυχής σου τις ντροπές

Δεν είχα φράγκο
και σ’ αφήνω
στο σώμα σου πολλές πληγές

Μην ξεχνάς κάθε πρωί
να χαρίζεις στη ζωή
το φιλί, το κρασί

 

Βρείτε την Σεμέλη Παπαβασιλείου στα social media:  Facebook | Instagram

Βρείτε την Γιώργος Πλατής στα social media: Facebook | Instagram


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist