Σεμινάρια για γονείς στη Σύρο από το Κ.Π. Θησέας Κυκλάδων

07/11/2023

Οι άνθρωποι δεν χρειάζονται πάντα συμβουλές. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζονται είναι ένα χέρι για να κρατηθούν, ένα αυτί να τους ακούσει και μια καρδιά που μπορεί να τους καταλάβει.
Αντουάν ντε Σεντ-Εξυπερύ

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» πρόκειται να υλοποιήσει σεμινάρια για γονείς στη Σύρο με στόχο την υποστήριξη τους στον ιδιαίτερα απαιτητικό και συνάμα ενδιαφέροντα ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στη σημερινή πραγματικότητα.

Στις συναντήσεις οι γονείς θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν απόψεις, εμπειρίες, προβληματισμούς, να κατανοήσουν περισσότερο τη συμπεριφορά και τις ανάγκες των παιδιών τους  ανάλογα με την αναπτυξιακή τους φάση, να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες που θα διευκολύνουν το έργο τους, ενώ παράλληλα θα ενδυναμωθούν μέσα από την αλληλεπίδραση με άλλους γονείς σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο.

  • Σεμινάριο για γονείς μικρών παιδιών: κάθε Δευτέρα 6-8 μ.μ., για 7 συναντήσεις, με έναρξη τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023.
  • Σεμινάριο για γονείς εφήβων: κάθε Τετάρτη 6-8 μ.μ., για 7 συναντήσεις, με έναρξη την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2023.

 Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Καποδιστρίου 105 στην Ερμούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22810 85149, καθημερινά 9.00 – 15.00,  μέχρι την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023.


Empneusi 107 FM

Βάλε Ραδιόφωνο!



Τι παίζει τώρα;
Title
Artist